Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Chlapec (†13) se v přímém přenosu předváděl se zbraní: Omylem se zastřelil

Autor: lm - 
13. dubna 2017
23:03

Teprve třináctiletý chlapec se omylem zastřelil, když se v přímém přenosu po internetu chlubil svým kamarádům zbraní. Matka po výstřelu vtrhla do jeho pokoje a našla ho v kaluži krve. I přes okamžitý převoz do nemocnice chlapec zemřel.

Malachi Hemphill (†13) z americké Georgie pózoval se zbraní v přímém přenosu přes Instagram Live. Podle matky mu přitom jeden z přátel napsal, aby do zbraně dal zásobník. Chlapec si pak s nabitou pistolí hrál dál a omylem se zastřelil.

Když matka Shaniqua Stephens uslyšela výstřel, ihned vtrhla do chlapcova pokoje. "Vyrazili jsme dveře a našli jsme ho ležet v kaluži krve," popsala. I přes okamžitý převoz do nemocnice chlapec bohužel zranění podlehl.

"Je to strašná bolest, která nikdy nepřejde. Byl můj jediný syn. Bylo mu teprve 13 let. Nikdy nezapomenu na ten pohled, jak leží na podlaze," dodala.

Zatím není jasné, jak se chlapec vůbec ke zbrani dostal. Podle matky ale pistole kolovala mezi dětmi. Zdrcená matka vyzvala rodiče, aby dávali na své děti pořádný pozor. Shaniqua s manželem se pokoušeli sledovat aktivity syna na sociálních sítích, ale chlapec si vytvářel stále nové profily. Bohužel to skončilo tragédií.

Video: Tragédie na Rakovnicku: Tělo 13leté dívenky našli oběšené na stromě

Video  Tragédie na Rakovnicku: Tělo 13leté dívenky našli oběšené na stromě  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání