Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Adrenalinová honička na Liberecku: Zloděj auta najel na policistu

Autor: shp - 
12. dubna 2017
20:57

Adrenalinovou honičku zažili policisté na Liberecku. Kontrolovaný řidič najel na policistu, což vyústilo v drama na silnici. Daleko ale řidič – zloděj neujel.

Policisté pronásledovali auto několik desítek kilometrů, teprve na kruhové křižovatce se jim ho ale podařilo vytlačit ze silnice. “Řidič pak zhruba stopadesátikilometrovou rychlostí agresivně ujížděl ve směru na Velké Hamry a Tanvald,” řekla FTV Prima Vlasta Suchánková, mluvčí PČR Libereckého kraje.

Cestou prorazil policejní zátaras, jeden z policistů se přitom lehce zranil. Zastavit se ho podařilo až tady. “To jsme viděli, oni ho honili zezdola, houkali a pak z ničeho nic ten volkswagen policajti vytlačili z boku, nabourali do něj a vytlačili ze silnice, tam ho vytáhli, zapoutali a vzali ho pryč,” řekl televizi Prima svědek.

Při téhle srážce se lehce zranil další policista. A brzy vyšlo najevo, že auto, ve kterém řidič ujížděl, bylo dnes ráno ukradené v Německu. Policisté pak zjistili, že oba případy spolu souvisí. Oba vypečení řidiči skončili v base.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání