Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Krásná studentka (†18) zemřela v poli: Milovala koně. Řízení vozu bylo osudné

Autor: shp - 
19. dubna 2017
09:43

Byla krásná, mladá, chytrá a oblíbená. Její největší vášní a zálibou byla jízda na koni. Do sedla však už Angličanka Megan Harding-Jones (†18) nikdy neusedne. Zemřela při ošklivé automobilové nehodě v hrabství Essex. Její vůz vylétl z vozovky a dopadl na zem až v poli.

Co se přesně stalo, vyšetřuje policie. Studentka Megan však se svým vozem Volkswagen Polo vyletěla z vozovky a skončila v poli. Tam její život nadobro vyhasl. Přátelé jsou z její smrti zdrceni. „Byla veselá a překrásná,“ shodují se.

Ashlea Silk-Jones, která s Megan jezdila na koních, na svou kamarádku vzpomíná s láskou. „Megan byla rozjasněná mladá dáma, která byla vždy veselá a měla na tváři úsměv. Nikdy jste ji nemohli vidět neveselou,“ řekla Daily Mirroru.

Megan vždycky chtěla potěšit každého a nikdy jste ji neslyšeli naříkat. Měla skvělý vztah se svým tátou. Navzájem se obdivovali,“ vzpomíná se slzami v očích na svou kamarádku, se kterou se na koních již nikdy neprojede.

Autonehody mají děsivé následky. Podívejte se, jak při jedné takové zemřela dívka, která vysílala jízdu živě po internetu:

ivoadler ( 19. dubna 2017 13:30 )

Měla jezdit na koni, ne autem. V Anglii by to prošlo.

kdoasi ( 19. dubna 2017 12:53 )

To je už okurková sezona, že nám presstituti z Plesku cpou nezodpovědný držitele ŘP z celýho světa? Máme snad dost svých Darwiňáků

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání