Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Školačky našli po výletě mrtvé v křoví: Jedna z nich natočila jejich vraha na mobil

Autor: aba - 
23. února 2017
22:01

Dvojnásobnou vraždu mladých dívek řeší policisté v americké Indianě. Liberty German (†13) a Abigail Williams (†14) se minulé pondělí vydaly na procházku, ze které už se nevrátily. O den později našla policie jejich těla. Teď vyšlo najevo, že Liberty jejich vraha pravděpodobně nahrála na mobilní telefon.

Policisté minulý týden zveřejnili fotku muže, kterého považují za hlavního podezřelého. Fotku pořídila Liberty na svůj mobilní telefon, teď se ale ukázalo, že nahrála i mužův hlas. Podle vyšetřujících policistů se dívka zachovala velice duchapřítomně, když zapnula nahrávání na svém telefonu. Na záznamu je slyšet muž, který říká „dolů z kopce“.

Policisté zatím hlas z nahrávky přímo nespojují s mužem na fotografiích. Nevylučují totiž, že by se mohlo jednat o více pachatelů. Po vrahovi intenzivně pátrají a na jeho dopadení byla vypsána odměna milion korun, na kterou se složili rodiny dívek, sousedé i fond FBI.

Dívky šly v pondělí na procházku na místní starý most. Jedná se o opuštěnou oblast, ale děvčata vyrazila už v jednu odpoledne a na místo je dovezla sestra jedné z nich. Ta je tam měla po nějaké době i vyzvednout, na smluvené místo ale už nepřišly. Ještě ve dvě odpoledne jedna z děvčat posílala fotku na sociální síť, vraždy se tedy musely stát až poté. Indiana je jedním ze států USA, který stále uděluje tresty smrti. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání