Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zvrat v případu pohřešované Míši: Psovodi pátrali po Míše na Plzeňsku! Kvůli oblevě

Autor: ljš, uá - 
22. února 2017
11:09

Sněhy po celém Česku rychle tají a kriminalisté tak vidí naději, že by mohli objevit pohřešovanou Míšu Muzikářovou. Ve středu proto náhle vyrazil tým policistů s psovody znovu na Plzeňsko, tedy na místo, kde se Otakar S. poprvé pokusil o sebevraždu.

Podle informací Blesk.cz vyrazili ústečtí policisté na Plzeňsko ve středu ráno neplánovaně kvůli tomu, že sníh odtál rychleji, než se předpokládalo. Policisté míří opět do lesní oblasti kolem Kralovic na Plzeňsku, kde už prohledali 10. února zhruba kilometr čtvereční prostoru. Zatímco tehdy prohledávali les policisté v těsných rojnicích, nyní s nimi vyrazili i psovodi.

Jestliže před dvěma týdny policisté prohledávali jen les ležící v blízkosti státní silnice z Plzně do Mostu, tentokrát se zaměřili i na ruiny vojenských objektů. „Na místě jsme prověřovali okolnosti související s vyšetřováním,“ řekla bez bližších podrobností ústecká policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. I kdyby tělo Míši policisté nalezli, veřejnosti by to nepřiznali. „Případný nález bych Vám nemohla potvrdit ani vyvrátit,“ dodala Hyšplerová. Les a bývalá raketová základna, kde policisté pátrali, je první vhodné místo na cestě z Ústí do Plzně, kde by se vrah mohl těla zbavit. Z Ústí až na Kralovickou je hustě osídlená oblast bez lesů, které tady teprve začínají.

Oblast s případem spojuje událost, která se odehrála pár dní po Míšině zmizení. Otakar S. tehdy v lese u silnice mezi Ústím nad Labem a Plzní odstavil své auto a napsal Míšině matce, že chce spáchat sebevraždu. Policisté a záchranáři ho pak pomocí lokalizace signálu z jeho mobilního telefonu našli opilého a spícího ve vozidle.

Policisté se proto zřejmě domnívají, že si mohl Otakar S. pro svůj první pokus o sebevraždu Kralovicko vybrat z důvodu, že má toto místo nějakou spojitost právě s Míšiným zmizením.

Video Pátrání po Míše pokračuje - FTV Prima
Video se připravuje ...

Podle televize Prima je tam také mohly zavést indicie z mužových dopisů na rozloučenou. Ty napsal dva. Jeden přeškrtal a nedokončil, druhý už byl finální verzí. Co přesně jako důvod svého odchodu ze světa Otakar uvedl, ale policie nezveřejnila a nepotvrdila zatím ani jejich existenci. O jednotlivých úkonech ve vyšetřování už v posledních týdnech příliš neinformuje. Více informací o pátrání po ztracené Míše uvidíte v Krimi zprávách na Primě v 19:25.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové najdete ZDE››

tounny44 ( 23. února 2017 05:08 )

 Dejte už s tím spratkem pokoj debilové

martina.k ( 22. února 2017 19:43 )

My o sobe vime a myslim, ze se respektujem

naidka ( 22. února 2017 19:39 )

Bumbácka - taky lezřitkyně?

naidka ( 22. února 2017 19:36 )

Nevím, kdy přišel Otakar o ruku, ale jestli je to delší dobu, tihle lidé si dokáží se svým handicapem lehce poradit a vše obstarat jednou rukou, která je obratnější než u jiných smrtelníků.

zajem ( 22. února 2017 19:23 )

No jestli ji podezírají tak jistě chtějí pořádné důkazy aby ji z toho advokát nemohl vysekat.Uz jen to jak mlčí je divné.Proto nejspíš i Ot.nechali běhat aby vyloučili ci potvrdili matky účast.Lec to chlapci bohužel po....!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání