Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kamionu na dálnici upadlo kolo a vlétlo do protisměru: Dvě nehody a jeden zraněný

Autor: aba - 
30. ledna 2017
16:26

Na obchvatu u Uherského Hradiště došlo hned ke dvěma dopravním nehodám s neobvyklým zaviněním. Kamion na dálnici tady ztratil kolo, které narazilo do protijedoucího vozidla.

„Uvolněné kolo narazilo do protijedoucího vozidla Citroën a skončilo v příkopu pod úrovní komunikace. V jednom ze směrů zastavila ve vzdálenosti několika desítek metrů dvě osobní vozidla a dodávka, do kterých však narazilo další osobní auto, jehož řidič utrpěl zranění a skončil v rukou zdravotníků. Zbylí účastníci nehod vyvázli bez zranění,“ popsal nehodu Libor Netopil, mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje.

U nehody zasahovali hasiči z Uherského Hradiště, kteří se náhodou zrovna kolem inkriminovaného místa vraceli z kondiční jízdy na základnu. Místo zajistili a po nafocení kolize policisty vozovku uklidili od střepů havarovaných vozidel. 

starka ( 30. ledna 2017 17:40 )

40 let jsem jezdil po evropě jako řidič z povolání se vším,co mělo volant a kola.Nikdy jsem neměl žádné problémy a to proto,že mojí učitelé v 50tých letech byli velice kvalifikovaní.Tloukli nám zásadu:před výjezdem napřed přetáhnout všechna kola.To se mi několikrát vyplatilo.Dnes nejsou řidiči,ale nafoukaní blbečci,kteří snad ani neví,jak se kolo dotahuje.Za to bych dával nejtěžší tresty,protože kolo je vrah.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání