Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Cizinku a její děti napadl muž v obchodě: Táhni, odkud jsi přišla! pořvával mezi regály

Autor: aba - 
24. ledna 2017
10:14

Marta byla se svými dvěma dětmi na rychlém nákupu potravin v místním obchodním centru v Anglii, když potkala kamarádku, která pocházela stejně jako Marta z Polska, a začaly se bavit polsky. To vyprovokovalo muže, který je míjel.

Marta se zastavila „na kus řeči“ s kamarádkou a obě se bavily ve svém rodném jazyce, polštině. To ale z nejasných důvodů popudilo muže, který šel kolem a začal na ně xenofobně útočit.

Marta se ale nedala, vytáhla telefon a začala muže natáčet na mobil, aby měla později důkaz, až bude incident hlásit na policii. Muži evidentně nebylo po chuti, že bude na obrazovém záznamu, ale ani to ho neodradilo od toho, aby ještě několikrát zopakoval své urážky.

„Může si myslet, co chce, ale nemůže urážet mojí rodinu. Mám dobrou práci, kterou jsem si zasloužila,“ říká žena, která pracuje jako manažerka restaurace. Celý incident vyšetřuje policie, která má k dispozici výpovědi personálu obchodu i Marty a její přítelkyně. Na základě videa teď budou muže hledat. 

msml20 ( 24. ledna 2017 15:06 )

Napsala jste to správně. Ne, že si na ně někdo dovolil, že jsou lůza, ba právě naopak. Těžko by se ta žena dopracovala na manažerku restaurace, kdyby žila tímto způsobem života. Naopak , ten Angličan má od pohledu nízké IQ a tak i celá řada Angličanů s nižší inteligencí volila vystoupení z EU. Naopak ti vzdělaní a přirozeně chytří si jsou dobře vědomi toho, že všichni z Východu pracují za nižší mzdy, ze kterých pak platí dávky místním povalečům, kteří za pár liber pracovat nebudou. Všichni Slované jsou pro ně lůza , na rozdíl od těch tmavších přistěhovalců, kterých se bojí. Ne nadarmo se od nich chtějí odtrhnout Skotové a vytvořit samostatný stát, Severní Irsko se zase chce připojit k jižnímu. Už i oni mají Angličanů a jejich manýrů plné zuby.

anka ( 24. ledna 2017 13:53 )

kdyz s chovate jako vychodni nevychovana luza - tak se pak nedivte ze vas nikdy mezi sebe nikdo neprijme...

Hunt ( 24. ledna 2017 13:43 )

Odkud berete jistotu,že onen "muž" je Angličan?Dle dementního výrazu je podobný typickému voliči Milovara Zemanina nebo Pitomia Kanimury!

Hunt ( 24. ledna 2017 13:30 )

TrojanSK:Ty ***e,jakým nářečím to píšeš?Překladač PUTINDURAK odhaduje,že by se mohlo jednat o nářečí kyrgyzských pastevců,kteří byli nakaženi bačovskými emigranty z Malého Čepčína u Martina!

TrojanSlovakia ( 24. ledna 2017 13:09 )

 V UK majú radšej IS, preto aj starosta Londýna je radikál. Neviem čo ľudia na Anglicku vidia. Hnusné počasie, zamračení ľudia, islamisti a útoky islamistov. Keby to bola islámska teta v závese od hora - dole, tak britský dedo by sa bál jej niečo povedať. By vytiahla zbraň a blesk by vypol diskusiu pod článkom. EÚ je papierový experiment - vždy budú Slovania pre nich odpad. Slovanské štáty patria k Ruskej federácií. Voči RF majú rešpekt a keby to boli Rusky hneď by sa ozvala Moskva. Slovania vráťte sa domov - lebo v UK ide každý deň o život - nech im tam robia islamisti za polovičné britské platy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání