Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Rodina pohřešované Míši prolomila mlčení: Nemáte žádné právo Míšinu matku odsuzovat, nechápete, jak se cítí

Autor: dce - 
18. ledna 2017
10:19

Náhlé zmizení teprve dvanáctileté dívenky otřáslo celým Českem. Pátrání je ovšem zatím neúspěšné. Policisté navíc rozšířili časový okruh pátrání o celých 18 hodin - zmizela snad Míša už v úterý? Je možné, že by si její nepřítomnosti nikdo nevšiml? Dívčina rodina po týdnu konečně prolomila mlčení.

Míšino zmizení nahlásila matka ve středu 11. ledna večer. Dívenka ráno nedorazila do školy. Doposud ovšem není jasné, jestli dvanáctileté děvče uteklo z domova či zda se stala obětí trestného činu. Rodina stejně tak jako i široká veřejnost stále věří, že se Míša najde živá a zdravá.

Jak to bylo ale s jejím zmizením skutečně, teď ví asi jen Míšina matka a policie. Dívčin telefon byl totiž vypnutý už od úterního večera a policie nedávno rozšířila časový okruh pátrání o 18 hodin - do úterý 14:00. Znamená to snad, že Míša zmizela už tehdy?

Sociálními sítěmi hýbe tento případ jako nikdy předtím. "Pokud je to pravda, tak je skutečně zarážející, že matka neví, jestli je 12letá dcera doma... i když dělá na směny, tak pusu na dobrou noc nebo ráno je úplně normální, nebo alespoň pohladit... nakouknout do pokoje, jestli je vše v pořádku... pokud je od rána v práci, ani spolu nevečeří?... Je to opravdu zvláštní," stojí v jednom z těch slušnějších komentářů.

Narážky na matku rodinu nakonec donutily prolomit mlčení. "Chci touto cestou požádat všechny diskutující ohledně matky Míši, abyste přestali šířit Vaše nesmyslné magórie po FB a všude jinde. Nemáte žádné právo ji odsuzovat a už vůbec ne za to, že má podíl na Michalčině zmizení. V některých komentářích se vyskytují ještě odpornější názory, které my jako rodina velmi těžce neseme," napsala rodinná přítelkyně Pavla V. s tím, že jde o doslovné vyjádření příslušníka rodiny.

Míšina rodina prolomila mlčení: Nemáte žádné právo Míšinu matku odsuzovat, nechápete, jak se cítí. Míšina rodina prolomila mlčení: Nemáte žádné právo Míšinu matku odsuzovat, nechápete, jak se cítí. | Facebook

"Prosím, chovejte se jako lidi, nemůžete odsuzovat někoho, koho vůbec neznáte. Někteří vůbec nechápete, jak se cítí a v jakém je zoufalém stavu. O holčičku se řádně starala a fotka s pivem, kterou se cítíte tak dotčené, také vůbec nic neznamená. To, že si matka někdy někam večer vyrazila, ještě neznamená, že nechávala doma dítě samotné, vždy se o ni starala babička," píše se ve zprávě veřejnosti.

Internet se hemžil i teoriemi, že Míšin biologický otec dceru odvezl do Ruska. "Míšin otec je sice Rus, ale trvale žije v Čechách. V diskuzích se šíří, že Míšu unesl do Ruska. Tato informace se nezakládá na pravdě. K vycestování do Ruska je potřeba platné vízum a pas. Pokud by se tak stalo, jistě by se vědělo, že Míša vycestovala," stojí v příspěvku.

Michaela Patricia Muzikářová je asi 155 až 160 centimetrů vysoká, hubené postavy. Má lehce zvlněné hnědé vlasy na ramena, má šedé oči a nosí brýle s fialovými obroučkami. V době odchodu z domova měla na sobě pravděpodobně prošívaný kabát ke kolenům a tmavé kozačky s bílou kožešinkou. S sebou měla růžový školní batoh značky Nike.

VŠE O ZMIZELÉ MÍŠE MUZIKÁŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání