Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

„Pokud se ke mně nevrátíš, zabiju tě, ty ku*do!“ Zhrzený milenec vyhrožoval bývalce ve 400 zprávách!

„Pokud se ke mně nevrátíš, vyřídím si to s tebou jinak, ty ku*do!“ Zhrzený milenec vyhrožoval své bývalé partnerce ve 400 zprávách!
„Pokud se ke mně nevrátíš, vyřídím si to s tebou jinak, ty ku*do!“ Zhrzený milenec vyhrožoval své bývalé partnerce ve 400 zprávách!  (Autor: krimi-plzeň)
Autor: aba - 
28. prosince 2016
16:39

Hrůzný předvánoční zážitek má za sebou devětatřicetiletá žena, která se rozešla se svým přítelem. Její bývalý jí posílal výhrůžné SMS, ve kterých ji urážel a vyhrožoval napadením. 

Zoufalá žena se nakonec obrátila na policisty. Její jednadvacetiletý bývalý partner neunesl jejich rozchod a podle zpráv ji evidentně pronásledoval na každém kroku, a dokonce jí vyhrožoval fyzickým napadením.

„V průběhu posledních tří měsíců ženu ze svého mobilního telefonu kontaktoval nejméně ve 400 případech prostřednictvím krátkých textových zpráv. Když poškozená na jeho zprávy nereagovala, začal jí v SMS zprávách nejprve vulgárně nadávat, až vše vyvrcholilo v polovině prosince. To poškozené vyhrožoval usmrcením textovou zprávou ve znění: „Nejradši bych tě zabil“. Poškozená byla rovněž přesvědčena, že muž ji i osobně sleduje v jejím bydlišti a zaměstnání, což vyplynulo právě ze zasílaných SMS zpráv,“ popsala mluvčí policie pro online deník Krimi-Plzeň.

Policisté zjistili, že byl muž z podobného trestného činu podezřelý už v minulosti. Státní zástupce tedy svolil k zadržení muže, ke kterému došlo 23. 12., a druhý den byl obviněn z přečinu nebezpečného vyhrožování a z přečinu nebezpečného pronásledování. Zároveň byl vzat do vazby kvůli obavám, že by svůj čin mohl dokonat.

zaj-po ( 19. ledna 2017 21:41 )

Z hnusného darebáka vyrůstá vrah---nevím-jak mu může někdo přitakávat,,,není to tím,že ho ta žena opustila když zjistila,že tento kluk je horší než zhouba,,,ona měla právo se s ním rozejít a on---pokud by byl v pořádku,,,tak by se nemohl takhle chtít mstít---škoda,že trest smrti v takovýchto případech se u nás v Česku zakázal,tady by Kat Mydlář měl jistě pravdu!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání