Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Muž z Pardubic nepřišel měsíc domů. Partnerka ho našla s milenkou v autě

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
8. července 2016
23:19

Našel si jinou, ale zapomněl to říct své přítelkyni. Ta se vydala svého partnera po měsíci hledat a našla ho na benzince ve voze právě s novou láskou. Na konflikt tak bylo zaděláno...

Šestatřicetileté ženě z Pardubic došla trpělivost, a když se její partner nevracel týdny domů, naložila do auta dítě a dva známé a vyrazila ho hledat. 

„Její plán vyšel. U jedné benzinové čerpací stanice přítele nalezla, ale nebyl v autě sám. Pochopitelně, že toto shledání bylo velmi emotivní a celá situace značně vypjatá. Osmatřicetiletý muž se odmítal domů vrátit, a tak se jeho partnerka rozhodla pustit i do jeho nové přítelkyně, které vjela do vlasů,“ uvedla mluvčí pardubické městské policie Lucie Klementová.

Obsluha benzinky, která měla dramatický výstup z první ruky, proto přivolala strážníky. „Strážníci vyhrocenou situaci uklidnili a celou věc řešili domluvou. Poté se všichni aktéři odebrali z místa pryč,“ dodala mluvčí.

sores ( 9. července 2016 11:51 )

Bože ona šla k.ure.vníka hledat a nakonec se porve s jeho milenkou!? Ženský co blázníte, nevážíte si sami sebe že se takto ponižujete??? Copak je jediný na světě a má ho jenom on??? Zřejmě věděla co je on zač že to nenahlásila policii a sama ho šla hledat. Bože ta se ale ztrapnila, takže dobře jí tak, co jí ku.rev.ník udělal!!

kravanebeska ( 9. července 2016 09:53 )

Hajzlik, dite si poridit umel, i kdyz kdo vi jak, ale normalne situaci vyresit, rozejit se, vysvetlit, na to koule nema. Doufam, ze dostal peknou nakladacku. Ta jeho nova krasavica musi byt taky padla na hlavu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání