Dnes je Linda Finková tou nejšťastnější ženou pod sluncem. Po rozchodu s manželem Richardem Genzerem se zamilovala do podnikatele Milana Večese a na Geňu rychle zapomněla.

A o svůj nový vztah pečuje s láskou, nerada by o něj přišla. „Jednou jsem už tak hodného kluka ztratila. To bylo před Geňou. Tenkrát jsem byla mladá a blbá. Najednou přišel usměvavý sportovní týpek, se kterým byla sranda, a já mu dala přednost,“ vzpomíná s  odstupem Finková pro týdeník Sedmička.

Zradu, kdy si Geňa našel milenku a opustil rodinu, mu už dávno odpustila a dnes spolu mají lepší vztah než dřív. Já myslím, že je lepší se hned nerozvádět. Když se to řeší s horkýma hlavama, tak se lidi perou, ublíží si a ve vzteku si udělají to nejhorší, co můžou. Když mají odstup, dohodnou se jako kamarádi a nedělají si naschvály,“ přiznala Linda. S rozvodem s Genzerem tedy rozhodně nepospíchají.

Richard se navíc podle ní zachoval skvěle, když při svém odchodu nechal rodině všechno. „Myslím, že je fajn, když chlap odejde a neruší dětem hnízdo,“ myslí si Finková, která mu prý po odchodu vždy při jejich setkání předávala část osobních věcí. Richardovo gesto stále oceňuje, ale zároveň podotýká, že takové jednání si nemůže dovolit chlap, který nemá peníze a bydlení.

Fotogalerie
11 fotografií