Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vrah, násilník a psychopat terorizuje Sušici: Odseděl si už 20 let. Na Vánoce byl však na svobodě

Věznice (ilustrační foto)
Věznice (ilustrační foto)  (Autor: Věznice Nové Sedlo)
Autor: aba - 
27. prosince 2016
11:57

Je mu 41 let. 20 let strávil za mřížemi. David Janeček, alias David Esperanza je postrach celé Sušice. Recidivista, násilník a vrah byl pár měsíců na svobodě a obyvatelé městečka měli znovu důvod ke strachu. Na Boží hod ho policie opět chytila a zavřela do vězení. Tentokrát za výtržnictví.

Je to známá firma a je nenapravitelný. Výčet jeho trestné činnosti je opravdu bohatý. Od vraždy v roce 1998, kdy před barem ubodal o dva roky staršího muže až po opakovanou recidivu vždy, když ho pustili na svobodu.

Za vraždu si odseděl jedenáct a půl roku vězení a další extra trest dostal za šikanu vězňů během výkonu trestu.  Ale jen několik měsíců po propuštění už zase řádil. V roce 2013 brutálně napadl servírku i návštěvníky jednoho ze sušických barů, kdy útočil těžkým popelníkem a o pár dnů později ještě vymlátil další sušickou hospodu. To Esperanzovi, jak se mezitím stihl přejmenovat, vysloužilo dalších 32 měsíců za mřížemi.

Po propuštění ale neváhal a udeřil znovu. V srpnu letošního roku v jednom z barů fyzicky napadl tři ženy, jednu z nich dokonce vláčel po zemi a kopal. Nejspíš ani to mu nepomohlo vybít svojí agresi, a tak téže noci napadl ještě svého spolubydlícího.

Snad už naposledy řádil postrach Esperanza v neděli, kdy nad ránem opět napadal hosty a obsluhu nočního baru. Poškozoval i vnitřní vybavení a byla přivolána policie. Ta, s ohledem na jeho bohatou předešlou trestnou činnost, podala návrh na vzetí do vazby, který soudce v pondělí akceptoval a na nějakou dobu tím znovu ukončil Esperanzovo řádění. 

barracuda.sro ( 27. prosince 2016 13:00 )

Co s takovým nenapravitelným de.bilem viděl bych to na šest kulek v sebeobraně do palice.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání