Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Mladík (21) se vydal podnapilý domů, tam ale nedošel: Ustlal si na úřadě rovnou pod přepážkou

Autor: aba - 
22. prosince 2016
21:34

Kuriózní případ řeší policie na Jičínsku. Zaměstnanci úřadu tady přivolali hlídku k mladíkovi, kterého našli v úterý ráno spát pod jednou z přepážek. Nezapomněl si ani způsobně zout boty.

Policie muže probudila a odvezla na stanici, kde ho podrobila dechové zkoušce. Ještě ráno nadýchal 1,12 promile a nejprve vůbec nespolupracoval. Nakonec ale přece jen přiznal, jak to bylo. Policii vysvětloval, že celý den popíjel s kamarádem doma pivo, a když ho doprovodil na autobus, stavil se v jednom z barů na víno.

Video Mladík (21) se vydal podnapilý domů, tam ale nedošel: Ustlal si na úřadě rovnou pod přepážkou. - Policie ČR
Video se připravuje ...

Z baru se vydal značně opilý domů, ale po cestě mu prý byla zima, tak se zastavil u jednoho z jičínských úřadů. Tam začal házet kameny do skleněné výplně dveří, aby ji rozbil. V podnapilém stavu mu ale dělalo potíže se i z krátké vzdálenosti trefit, takže kameny poškodil i fasádu okolo dveří. Po několika minutách se nakonec opravdu nasoukal dovnitř a nezapomněl si hned za rozbitými dveřmi způsobně zout boty, než pokračoval dále do budovy. Tam si lehl pod přepážku, kde ho ráno našli zaměstnanci úřadu. 

Ačkoli podle policie svého činu velmi litoval, a své chování zdůvodňoval slovy, že měl v tu chvíli v hlavě úplně „vymalováno“,  za poškození cizí věci mu teď hrozí až rok vězení.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání