Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krkavčí matka spala s milencem a děti nechala vyhladovět! Daniel (†1) zemřel

Krkavčí matka šla za milencem a děti Daniela a Aničku nechala vyhladovět. Chlapeček zemřel hlady, holčička bojuje o život.
Krkavčí matka šla za milencem a děti Daniela a Aničku nechala vyhladovět. Chlapeček zemřel hlady, holčička bojuje o život.  (Autor: TV Markíza)
Autor: haj - 
11. prosince 2016
20:21

Naprostá nezodpovědnost a krutost ukrajinské matky (20) způsobila smrt teprve ročního chlapečka Daniela. Žena totiž dítě i s jeho starší sestrou Aničkou (necelé 3) zamkla doma a nechala je samotné víc jak týden, navíc bez vody a jídla. Sama si přitom někde užívala s milencem a ani jí nenapadlo, že udělala něco špatného.

Otřesný případ, o kterém informovala slovenská televize Markíza, už řeší policie. Žena z Kyjeva chtěla strávit nějaký čas s novým partnerem. Místo aby své dvě malé ratolesti někomu svěřila na hlídání, jednoduše od nich odešla a nechala je napospas osudu. „Nikdo se o ně nestaral, žádný dospělý na ně nedohlížel,“ uvedla kyjevská policejní mluvčí Oksana Bliščiková.

Po dobu devíti dnů, kdy byla matka pryč, ani jednou děti nepřišla zkontrolovat. Navíc jim v bytě nenechala ani nic k jídlu a pití, a tak je v podstatě nechala vyhladovět k smrti. Anička a Daniel měli strach a zřejmě se snažili z bytu sami dostat. Svědčí o tom i potrhané linoleum u vchodových dveří. Jenže ty byly zamčené, a tak děti neměly žádnou šanci.

Zoufale plakaly a křičely tak hlasitě, že je slyšeli i sousedé v domě. „Ty děti nonstop plakaly. Ne tak jako běžné děti, že chvíli pláčou a pak přestanou. Bylo to spíš něco jako vytí,“ popsala hrůzu sousedka. Někdo z domu prý měl údajně kvůli breku kontaktovat i policii, jenže ta se zásahem otálela.

Když konečně přijela, bylo už pozdě. Jedno z dětí bohužel nepřežilo. „Nikdo se o ně nestaral, žádný dospělý na ně nedohlížel. Chlapec zemřel, holčičku do nemocnice převezli v bezvědomí, její stav je kritický a lékaři bojují o její život,“ dodala policejní mluvčí. Podle lékařky Albiny Anisimové stojí za vážným stavem Aničky jednoznačně těžká podvýživa. „Věnujeme jí maximální péči,“ ujišťovala lékařka.

Kriminalisté již vyslechli matku dětí, která prý nevěděla, že děti mohou zemřít. S milencem, s kterým byla v době, kdy její děti prožívaly muka a bojovaly o holý život, je žena údajně těhotná. Teď ji za její ohavné chování ovšem hrozí osm let vězení. Mnozí Ukrajinci v internetových diskuzích by jí přáli klidně i trest smrti.

Zatímco dvě maličké děti prožívali nepředstavitelná muka, matka trávila čas u svého nového přítele, se kterým údajně čeká další dítě. Před policií vypověděla, že nevěděla, že děti mohou zemřít. Za tento čin jí hrozí osm let za mřížemi. Případ vyvolal vášnivou diskusi na internetu, mnozí Ukrajinci pro matku žádají trest smrti.

bum-bec-bum ( 12. prosince 2016 07:34 )

Tý voe to je zdůvodnění. Jasně, že má volič pravdu. Děti prožívaly je správně i když je to největší debilita český gramatiky. Děti obsahují chlapce i holky, takže by tam mělo být na konci i a ne y. Česká debilita nemá konce, se nedivím, že 80 % Čechů píše s i. Když napíšeš ženy a muži ...pak platí také i, proč ne u dětí? Dvě holky, dva kluci, ale děti - holka a kluk.

kuromrd ( 12. prosince 2016 06:12 )

no můžou ty rusáci nechat ukrajince bez dozoru?

vvogh.t ( 12. prosince 2016 06:06 )

shoda podmětu s přísudkem, troubovitý osle, smrdutý převlíkači kabátů

bieseger ( 12. prosince 2016 01:12 )

 Sousedi poslouchají nářek umírajících dětí po 9 dní a neudělají nic. Matka si neuvědomuje že děti jsou živé bytosti a nechá je umřít. Tohle nemůže být pravda ne, tohle už je fakt moc....

boier ( 11. prosince 2016 23:06 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání