Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dva roky hledaného vnuka našla babička na půdě: Byla z něj mumie!

Autor: lm - 
5. prosince 2016
15:01

Jednadvacetiletý Dyquain Rogers se ztratil 1. listopadu 2014. Dlouhé dva roky o něm rodina nic nevěděla a hledala ho všude. Šokovaná babička letos objevila jeho mumifikované tělo na půdě.

Dyquain Rogers (†21) z pensylvánského Erie prožíval na podzim 2014 velmi nešťastné období. Svědčí o tom i jeho příspěvky na sociální síti. „Poslední dobou mám opravdu to nejhorší štěstí,“ napsal 31. října 2014 na Facebooku. Den na to navštívil svou babičku Zanobii a to bylo naposledy, kdy byl viděn živý.

Celé dva roky po něm intenzivně pátrala rodina i jeho přátelé, ale mladík nebyl k nalezení. „Snažila jsem se sama sebe přesvědčit, že odjel z města a prostě se soustředit jen na to, že nás tu nechal a je někde pryč,“ přiznala televizní stanici WICU 12 News jeho maminka Carol. Bohužel se nejhorší představy nakonec naplnily.

Dva roky po zmizení mladíka babička uslyšela na půdě hlasitou ránu. Když otevřela dveře, vypadl na ní její vnuk. Patrně se tu oběsil a jeho tělo se poté zřítilo na půdní schody. Policie případ vyšetřuje jako sebevraždu, rodině se zdá ale úmrtí podezřelé. „Ničemu takovému nevěřím. Chci odpovědi,“ uvedla teta mladíka Erica Jeffries-Jordan.

Simmie1994 ( 29. března 2018 15:25 )

Všichni píšou, že babička nic necítila... no, asi proto že mumie nesmrdí

Tequila ( 14. prosince 2016 08:40 )

Pro ty co tu píšou komentáře typu "to musel bejt smrad, divim se, že ho babka nenašla.." Je potřeba si uvědomit, že většia lidí má suchou půdu kde profukuje mírně větřík.. tzn. že mrtvola se vysušila, zakonzervovala a neztlela - tudíž nebyly cítit plyny z rozkladnéh procesu těla

kiwi65 ( 5. prosince 2016 16:48 )

 Hlavně nikdo nic necítil z tlející mrtvoly????To asi musí u nich doma vypadat..Tohle chce vládnout světu? Fuj,je mi z těch prasat na bli.t.í....

hackoff ( 5. prosince 2016 15:42 )

nevim, ale na obrazku mi ty lidi prijdou jako mumie jeste za zivota

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání