Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Při požáru zemřel malý chlapeček: Petříka (†4) rodiče zamkli v pokoji

Autor: lm - 
18. listopadu 2016
10:43

Teprve čtyřletý chlapeček zahynul při tragickém požáru v Trnovci nad Váhom. Malému Petříčkovi se stalo osudným, že ho rodiče předtím zamkli v přístavbě rodinného domu. Přivolaní záchranáři už mu nedokázali pomoci.

Rodinný dům v Trnovci nad Váhom zachvátily ve čtvrtek večer plameny. Požár vznikl na střeše domu, odkud se začal rychle šířit. Pomoc přivolal náhodný kolemjdoucí. Podle informací TV Markíza pravděpodobnou příčinou požáru měl být nový elektrický ohřívač.

Na místě jako první byli obecní policisté, kteří z jednoho z pokojů vynesli bezvládného čtyřletého chlapečka, který nejevil známky života. Hasiči i přivolaní záchranáři se snažili dítě dlouhé minuty resuscitovat, ale Petříka (†4) se bohužel nepodařilo oživit.

Podle informací TV JOJ byl chlapec v osudnou chvíli doma sám. Jeho rodiče si s druhým dítětem na pár minut odskočili do obchodu a Petříka nechali doma. Chlapce před odchodem zamkli v přístavbě. Dítě se patrně při požáru udusilo.

odol ( 18. listopadu 2016 10:51 )

Správa nie je naschvál úplná ako vždycky.Autor neuviedol,že sa jedná o degešov,tmavoslovákov,ktorí si sami vytvárajú podmienky pre vznik podobných problémov a je to vždy len otázka času kedy a kde sa to stane!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání