Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otec zapomněl Kristínku (†2) v rozpáleném autě: Pohled na dceru matka nevydržela a utekla od soudu

Autor: shp - 
4. listopadu 2016
15:44

Minulý rok ji v horkém červenci zapomněl v rozpáleném autě, když šel do práce. Dvouletá Kristínka neměla nejmenší šanci přežít. Selhal jí organismus a zemřela. Okresní soud v Nitře nyní Jozefu K. (56) udělil trest. Matka ale náročné stání nevydržela, rozplakala se a utekla.

Druhé projednávání v případě Kristínky, kterou v rozpáleném autě zapomněl otec, se odehrálo v pátek. Její rodiče přišli k soudu opět spolu. Před vynesením rozsudku se četly výpovědi zaměstnanců firmy, kde Jozef pracuje.

Při následném čtení znaleckých posudků z oboru zdravotnictví, které popisovaly, co se s dívkou stalo, se její maminka rozplakala. Následně si s Jozefem vyměnila dlouhý pohled a z místnosti utekla, napsal web Pluska.sk.

Když se četlo, jak Kristínka umírala, neubránil se slzám ani její otec. Při promítání fotek z místa činu se na ně nedokázal podívat a po celou dobu měl skloněnou hlavu. Nakonec padl ve sledovaném případu dlouho očekávaný verdikt.

Jozef byl za zabití z nedbalosti odsouzen na dva roky podmíněně s odkladem na zkušební dobu dvou let. Vězení se tedy vyhne, ale do smrti bude muset žít s vědomím, že za smrt své krásné dcerušky může právě on sám.

europa ( 5. listopadu 2016 08:41 )

Dívenka zemřela zvlášť trýznivým způsobem. Soudce, který dal viníkovi podmínku, asi není normální. A "matka"? Být na jejím místě, nemůžu se na manžela do smrti ani podívat. Ten chlap patří do vězení, tam se mu dostane správné odměny od spoluvězňů. Ti totiž vrahy dětí v oblibě nemají!!!

hejpockej ( 5. listopadu 2016 03:17 )

pro tu pani je chlap prednejsi, kdyz i vlastni dite svoji lasce k chlapovi obetovala. Laska je nekdy slepa. Chudak ta druha holcicka, aspon vidi, ze matka by mu odpustila cokoliv.

jana95 ( 5. listopadu 2016 03:15 )

Pokud vím, tak jel do práce a vezl ji výjimečně on. Stačilo jedno zaváhání a bylo bohužel smrtelné. Dost lidí kvůli stresu zapomene dítě ve školce, a přesto ho milují. Tvoje zlostná agrese je mimo mísu, zaměřila bych ji na rodiče, co děti úmyslně týrání a ne na tyto chudáky. Nikdy neříkej nikdy.  

hejpockej ( 5. listopadu 2016 03:13 )

pan spis pan resil jen sebe a praci, decko ho absolutne nezajimalo, zrejme se na nej ani jednou v aute nepodival, jinak by se tohle nestalo. Workoholic mozna, ale 7 hodin je trochu moc, spis to vidim na pocatecni Alzheimer.

hejpockej ( 5. listopadu 2016 03:08 )

Tohle nebyl neumyslny omyl. Kdyby mu na diteti opravdu zalezelo, tak se tohle NIKDY nestalo. Ja mam taky deti a nikdy se mi nestalo a nestane, ze bych decko nekde zapomel, nebo si na ni x hodin nevzpomel. Moje decko mam neustale na mysli, jako kazdy normalni rodic. Tenhle sobeckej vypatlanej dedek totalne selhal, a proto by se starym dementum deti sverovat nemeli. Nechapu proc si v tomhle veku decko porizoval, kdyz je natolik senilni, ze zapomina i na podstatny veci jako je decko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání