Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Novorozence chtěla pustit po vodě, pak mu ale rozdupla hlavičku: Zrůdné matce hrozí 20 let

Autor: zb - 
1. listopadu 2016
16:08

Nejdříve chtěla novorozence pustit po vodě, kde by buď uplaval, nebo se utopil. Pak ale na holčičku plačící na podlaze dvakrát vší silou dupla a rozdrtila jí hlavičku. Za brutální vraždu dcery teď Zdence M. (28) hrozí až 20 let vězení.

Hrůzný čin spáchala loni v březnu na ubytovně v Tachově poté, co ve sprše porodila holčičku. „Přikryla ji ručníkem a dupla jí na hlavičku a pak ještě na tělíčko. Chtěla jí hodit do řeky. Byla ale vysílená, tak holčičku položila před kontejnerem na odpadky, že ji tam hodí,“ řekla státní zástupkyně Věra Brázdová. Přítel krkavčí matky a otec děvčátka Vladimír R. (33) ale dítě odnesl do ubytovny a zavolal záchranku. Holčička pak zemřela v nemocnici.

Při výpovědi Zdenky M. mrazí. „Ještě před porodem jsem si naplánovala, že dítě porodím v lese a pak ho dám na řeku, kde buď uplave, nebo zemře. Bála jsem se toho, že až se přítel dozví o mém těhotenství, tak mě opustí,“ prohlásila Zdenka M.

V osudný den začala rodit v noci ve sprše. „Klečela jsem na zemi, dítě leželo pode mnou a hlavu mělo ve sprše. Viděla jsem, že je to holčička. Nemohla jsem ale porodit placentu, ta nešla z těla ven. Byla jsem rozrušená a malá do toho plakala. Rukou jsem utrhla pupeční šňůru a začala krvácet. Holčička stále plakala a ta placenta nešla ven,“ popisovala porod Zdenka M. „Dceru jsem přikryla ručníkem a udělala jsem tu strašnou věc, co jsem neměla dělat. Co největší silou jsem jí nohou dupla na hlavičku. Pak sice plakala dál, ale ne už tak silně. Stále jsem nemohla dostat ven placentu. Rozčilovalo mě to, tak jsem na holčičku dupla podruhé. Plakala dál, ale už jen hodně slabě,“ líčila svůj hrůzný čin Zdenka M.

Ta se oblékla, těžce zraněné děvčátko vzala do náručí a vyrazila s ní k půl hodiny vzdálené řece Mži. „Chtěla jsem ji tam hodit do vody. Jenže jsem byla slabá, tak jsem tam nedošla. U kontejnerů jsem malou položila na zem a šla jsem kontejner otevřít, že ji tam hodím,“ dodala Zdenka M. To už ale nestačila udělat.

„Já o těhotenství nevěděl. Mrzí mě, co se stalo,“ řekl Vladimír R., se kterým má Zdenka M. už jednu dceru (3). Ta spala s Vladimírem R. v pokoji, když matka Zdena M. jen o pár metrů dál ve sprše rodila a vraždila.

Už v březnu byli obyvatelé ubytovny z hrůzného činu v šoku. „Ona nikde nedělala. Do práce chodí jen on. Je dělník v továrně a hodně chlastá. Proč to udělala? Myslím si, že kvůli penězům. Ty nemají, a když ano, on hodně utratí za alkohol. Proto to dítě asi nechtěla. Je tlustá, proto si nikdo nevšiml, že je těhotná,“ řekla jedna z obyvatelek ubytovny Amelia (54). Hlavní líčení pokračuje výslechy svědků a znalců.

Zazo ( 6. května 2017 01:37 )

Taká beštiálna vrahyňa nemá právo na život. Hlavu jej mali vopchať do nejakého priemyselného mlynčeka...

Lucia1661 ( 2. listopadu 2016 18:45 )

 Ja ju poznam ale necakala by som ze by toho bola schopna a to ked ma 2 deti jedna matka ako to moze dokazat ja by som vrazdila keby mojej dcerke niekto ublizil a nie to ze ja by som jek ublizila. Nechapem ako to mohla spravit lebo pochadza s normalnej usporiadanej rodiny ale to ze sa dala s nespravnym a bola hlupa a naivna uz na strednaj sa spavala ako 10 rocne naivne dievca ale toto spravit by som nikdy nedokazala a nie kvoli chlapovy. Chudatko male juj zabila by som ju neda sa to ospravedlnit

Ammy ( 2. listopadu 2016 17:04 )

Krava jedna debilni tak nema s......? Slapla bych ji na hlavu taky a vyrvala jeji zasrane vlasy doufam ze ji ve vezeni daji co proto

moya ( 2. listopadu 2016 07:59 )

Jednala ve stresu a tak její čin nenahání ani zdaleka tolik hrůzy jako krvelační sadistický choutky nechat někoho trpět z tvého příspěvku.

pepen ( 1. listopadu 2016 17:54 )

Tahle zrůda nemá právo žít!!!!Okamžitě trest smrti!!!!Nebo doživotí-***!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání