Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Andrea se přiznala k vraždám novorozeňat: Nepamatuje si, kolik jich zabila! Policie našla osm těl

Autor: ČTK - 
12. července 2016
11:52

Andrea G. (45) z Bavorska se dnes u soudu přiznala, že zabila několik svých novorozených dětí. Přesný počet neuvedla, podle obhájce si nebyla jistá, kolik dětí se narodilo živých, informovala agentura DPA. Policie loni v listopadu objevila v obydlí ženy ve Wallenfelsu nedaleko českých hranic osm dětských těl.

Pětačtyřicetiletá žena prostřednictvím svého právníka uvedla, že po porodu každé dítě zabalila do ručníku a dusila ho bez ohledu na to, zda vykazovalo známky života. Mrtvoly novorozenců poté uložila do pytlů nebo do krabic, které ukryla ve svém domě.

Podle vyšetřovatelů žena v letech 2003 až 2013 porodila v domě ve Wallenfelsu, který leží asi 50 kilometrů západně od Aše, osm dětí a přinejmenším čtyři z nich následně úmyslně zabila. U zbylých čtyř se nepodařilo zjistit, zda byly po porodu živé.

Obhájce ženy uvedl, že jeho klientka se cítila opuštěná a v době činu byla vždy velmi rozrušená. Později navíc měla problémy s alkoholem.

Podle prokuratury však byla motivem snaha rodičů užívat si života, aniž „by je omezovaly další děti“. Nyní již rozvedení manželé mají společně tři žijící děti; navíc si do manželství každý přivedl další dvě děti z předchozích vztahů.

Společně se ženou je obviněn i její o deset let starší bývalý manžel, který podle státního zastupitelství s vraždami pomáhal. Rozsudek nad oběma by měl soud vynést příští týden.

zarazenyprd ( 12. července 2016 15:08 )

No co co... Nečetl jsi Bibli? Jak panna porodila?

1pravda1 ( 12. července 2016 13:56 )

1. antikoncepce 2. potrat 3. babybox 4. nechat díte v porodnici to ty starší děti nevěděly, že je máma těhotná a pak dítě nemá? Nikdy se nikdo nenachomýtl k porodu doma? Chudáci ostatní děti, zřejmě musely mlčet, možná by je taky zabili.

andorea ( 12. července 2016 13:18 )

Obhájce ženy uvedl, že jeho klientka se cítila opuštěná ---- Jistě, a jako opuštěné se jí jen tak narodilo 8 dětí ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání