Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Adamova (†14) maminka poslala drsný vzkaz viníkům: Boží mlýny jsou spolehlivé!

Autor: dce - 
27. října 2016
05:01

Tragédie, která se v Libereckém aquaparku stala na začátku září, stále víří hlavou většině místních. Adama (†14) našli až po několika hodinách pátrání potápěči v odtokové rouře bazénu. Co se přesně stalo, zatím není jisté. Adamova maminka má podle všeho ale tušení – tomu, kdo smrt jejího syna zavinil, poslala drsný vzkaz!

Smrt teprve čtrnáctiletého Adama v bazénu libereckého aquaparku byla šokem pro celé město. Adamovo tělo bylo nalezeno v odtokové rouře, jenže jak se tam dostalo? Šlo o klukovské řádění, porušil snad někdo bezpečnostní předpisy, byl Adam jen zvědavý?

Policie případ stále vyšetřuje, nikdo nebyl obviněn. „Stále čekáme na vypracování znaleckých posudků, které poskytnou odpovědi na důležité otázky v případu,“ řekla mluvčí libereckých policistů Vlasta Suchánková. Mluvčí odmítla komentovat i vyšetřovací verze.

Adamova maminka ale před nějakou dobou na Facebook připnula příspěvek s drsným poselstvím. „Boží mlýny – jediná spolehlivá firma...“ stojí na něm. Zná snad paní Michaela pravděpodobného viníka celé tragédie?

Adamova (†14) maminka poslala drsný vzkaz viníkům: Boží mlýny jsou spolehlivé! Adamova (†14) maminka poslala drsný vzkaz viníkům: Boží mlýny jsou spolehlivé! | Facebook

Adam odešel odpoledne 3. září do plaveckého areálu a nevrátil se. Rodina společně s plavčíky ho nemohla najít. Policisté pak s plavčíky důkladně prohlédli celý areál plaveckého bazénu, tělo nezletilého chlapce našli v odtokovém potrubí bazénu zvaného divoká řeka. Podle pitvy zemřel chlapec na následky udušení.

Během několika hodin se policii ozvali svědci, kteří potvrdili, že u trubky chyběla mřížka, která má před podobnými situacemi bránit. Po dně bazénu měla být v těchto místech taky suť a rozbité kachličky.

kecal ( 12. listopadu 2016 04:45 )

Tak proč nepustíš pravdu do světa? Bojíš se?

jyrka ( 28. října 2016 18:05 )

Tady v Liberci už všichni víme, jak to bylo. Žádná neštastná náhoda to nebyla.

bum-bec-bum ( 27. října 2016 21:29 )

Napiš to sem: http://www.blesk.cz/diskuse/596665/1#addItem

bum-bec-bum ( 27. října 2016 17:31 )

Napiš to pod touhle diskusí a uvidíš co se ti stane, psychopate! http://www.blesk.cz/diskuse/596665/1#addItem

msml20 ( 27. října 2016 16:42 )

Tak to ti může být ze mě zle, to je tvá věc. Mně zase z takových jako jsi ty je smutno. A jak se odvažuješ tvrdit, že ho kluci nacpali do bazénu, ty jsi byl u toho? Byla to nešťastná náhoda jakých se dnes dějí denně ve světe tisíce. Nikdo není dokonalý, tím spíše takoví kluci, ty ale k dokonalému máš taky daleko. A předpokládám, že jsi dospělý člověk.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání