Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otec měl zabít vlastního synka (†4): Před pár dny mu sebrali invalidní dávky

Autor: dce - 
6. října 2016
20:06

Neuvěřitelná tragédie těžce zasáhla malou obec na Zlínsku. Jedenatřicetiletý otec tu měl ubodat svého teprve čtyřletého synka, pak se sám pokusil o sebevraždu. 

K tragédii došlo v úterý večer jen kousek od Zlína. Filip poslal své bývalé partnerce Heleně SMS zprávu, že jejich synkovi Leoškovi (†4) ublíží. Než stihla Helena přijet na chatu, kde Filip přebýval, bylo už pozdě. Chlapečkovi už nebylo pomoci. Filipa transportoval vrtulník do ostravské nemocnice. V současné době se stále nachází v kritickém stavu.

Podle sousedů šlo o vzorného otce. Před nějakou dobou měl mít vážnou nehodu na motorce a od té doby ho provázely zdravotní problémy. Podle TV Nova měl navíc nedávno přijít o příspěvek na mobilitu. 

Policie na celý případ vzhledem k povaze události a věku oběti uvalila informační embargo. „Mohu pouze potvrdit, že vyšetřujeme násilnou smrt dítěte, další informace k případu vzhledem k začátku vyšetřování a s ohledem k citlivosti případu a věku dítěte, nebudeme nyní uvádět,“ řekla televizi Prima Lenka Javorková, mluvčí Policie ČR Zlín.

Samo ( 7. října 2016 22:10 )

Kdyby mu hráblo, tak si hodí šlajfku sám. To co udělal, udělal proto aby se pomstil své bývalé družce a zachoval se jako zvíře, ba dokonce hůře. Ani lvi nezabíjejí vlastní mláďata.

marti33 ( 7. října 2016 07:36 )

Tak hlavně že dají socani 6 mld na mobilitu afričanů.

kuniksicht ( 7. října 2016 04:13 )

a protoze prisel o příspěvek na mobilitu, tak zavrazdil vlastni dite. fakt curak. doufam, ze se z toho "chudak" vyhrabe, lekari jej uznaji za zdraveho a pujde si to radne odsedet mezi ty "mukly" kteri mu vrazdu ditete daji radne vyzrat..........zabije vlastni bezbrane dite. hajzl

dzambulka007 ( 7. října 2016 00:35 )

Co to chodí po světě za ***, to snad není možné.

nicka ( 6. října 2016 23:12 )

příspěvek na mobilitu je 400 měsíčně, z toho nikomu nehrábne

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání