Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vrah Valentyny z Liberce dál uniká: Policie se vrátila na místo činu

Autor: dce - 
23. srpna 2016
15:52

Jsou to již dva týdny, co zatím neznámý pachatel zavraždil čtyřiadvacetiletou Valentynu přímo v jejím bytě a pak její tělo vyhodil z okna. Vrah dál uniká, a policie se možná i proto vrátila na místo činu a sebrala další stopy!

Již čtrnáct dní liberecká policie vyšetřuje otřesný případ vraždy. Mladou maminku kdosi zavraždil a její tělo vyhodil z okna. Toho si ovšem všiml náhodný svědek. Vrah měl za svou obětí vyskočit, vzít tělo do náruče a odnést ji pryč. O dva dny později našli policisté tělo mrtvé Valentyny v korytě Nisy jen pár stovek metrů od jejího bydliště.

V bytě zůstal Valentynin teprve pětiletý syn, který byl pravděpodobně svědkem šíleného činu. V bytě zajistili také stovky stop, přesto se tam po dvou týdnech opět vrátili. Podle serveru TN.cz sbírali další stopy.

K vyšetření případu byl ustanoven i speciální tým, který má za úkol vraha dopadnout. Podle sousedů žila Valentyna s mužem, který nebyl otcem malého chlapce. Zda mohl být vrahem on nebo někdo jiný, zatím není jisté.

Policisté si detaily vraždy nechávají pro sebe. Například příčinu smrti ženy znají, ale zatím ji odmítají uveřejnit – mohli by totiž díky tomu dopadnout chladnokrevného zabijáka.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání