Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Strážník šmíroval ženy na koupališti: Intimní partie si přibližoval městskou kamerou

Autor: haj - 
4. října 2016
19:48

Policista se asi ve službě trochu nudil, a tak místo aby s pomocí kamerového systému kontroloval, jestli někde nedochází ke zločinu, raději šmíroval holky na koupališti a přibližoval si obraz přímo na jejich intimní partie. Za zneužití techniky k uspokojení vlastních potřeb už dostal voyer trest, on ale nyní shazuje vinu na jiné a stěžuje si na nátlak radnice.

Jeden ze strážníků městské policie v Chlumci nad Cidlinou v Královéhradeckém kraji zneužíval v létě tohoto roku kamerový systém. Podle exkluzivních informací zpravodajské agentury AKTU.cz měl nejstarší strážník ze tří sloužících místo plnění pracovních povinností pozorovat dívky a ženy na místním koupališti v plavkách, a to včetně detailů intimních partií, které kamera umí přiblížit.

Na podezřelé záběry narazili sami úředníci města a provedli si kontrolní šetření, které podle místostarosty Arnošta Vítka ukázalo na jednoho možného pachatele. Tím je pravě strážník, který v inkriminovaných časech nahrávek žen v plavkách právě konal službu. Proto se okamžitě rozhodli po dohodě s vedením městské policie strážníka potrestat. Redakce AKTU.cz zná jméno strážníka a pokoušela se ho i kontaktovat, bohužel bez úspěchu. Strážník se měl ale proti trestu odvolat a naopak obviňuje radnici z nátlaku a tzv. bossingu (tzn. šikana v práci).

Podle agentury AKTU.cz je ovšem několik desítek minut videozáznamu zajištěno jako důkaz a zároveň je prý naprosto prokazatelné, který ze strážníků v té době manipuloval s kamerovým systémem. Všechny údaje se totiž zapisují na server a jsou zálohovány.

Úřednici se teď obávají, že chyba jedince by mohla přinést nedůvěru v kamerový systém, přitom inkriminovaná kamera na koupališti pomohla výrazným způsobem omezit kriminalitu v krádeži kol na koupališti. V současné době proto usilovně městská policie v Chlumci nad Cidlinou nastavuje kontrolní mechanismy tak, aby k podobným „okukováním“ polonahých žen a dívek na koupališti nemohlo docházet.

 

zednik ( 5. října 2016 10:13 )

Je s podivem, že měl ostrý obraz. Vždycky, když se pak fakt něco stane, tak v TV odvysílají naprosto nečitelný kamerový záznam.

dietr ( 5. října 2016 09:07 )

Kdyby ve službě chrápal jako ostatní strážníci tak se mu to nestane

ellenic ( 5. října 2016 08:37 )

Strážník se chová dost neadekvátně . Zneužil pro své uspokojení pracovní techniku, která je určena na jiné věci a nyní si stěžuje na šikanu . Je vidět, že neví ani co je to skutečně šikana. Chová se dle rčení "Zloděj volá, chyťte zloděje".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání