Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřeb otce (†72) hokejového trenéra: Poslanec, který Emila přejel, nedorazil

Autor: lm - 
29. září 2016
12:19

Smutek, potoky slz a obrovský žal. Rodina a přátelé se ve středu rozloučili s Emilem Kaláberem (†72), který zemřel při nehodě minulý týden. Na přechodu pro chodce ho srazil slovenský poslanec Daniel Lipšic (42). Ten ale na pohřeb nedorazil.

Po Emilu Kaláberovi (†72), kterého v Bratislavě přejel poslanec Daniel Lipšic, zůstala manželka a tři synové. Jedním z nich je hokejový trenér Róbert Kaláber (46), který působí v polském klubu Jastrzębski. Ihned po nehodě sedl do auta a odjel domů.

Na poslední rozloučení dorazila celá rodina i nejlepší přátelé Emila. „Byl to fantastický člověk, manžel a děda. Miloval svou rodinu. Pomohl, komu se jen dalo,“ prozradil deníku Nový Čas kamarád Jozef. Nikdo nakonec ani nenašel dostatek sil, aby na posledním rozloučení vystoupil s projevem.

Na pohřbu Emila chyběl poslanec Daniel Lipšic. „Nejmladšímu synovi jsem kondoloval a omluvil se ještě na místě nehody. Na druhý den, po návratu ostatních dvou synů, jsme se večer setkali, kromě omluvy a kondolence jsem nabídl pomoc,“ prozradil politik deníku s tím, že se s rodinou dohodl, že nebude zveřejňovat bližší informace. Nehodou se stále zabývá i policie.

pf2011 ( 29. září 2016 13:22 )

Pokud vím, tak rodina si na pohřbu nepřala novináře, politiky a Lipšice už nejmíň. A taky, co by tam dělal,že?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání