Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Srazil cyklistu a od nehody ujel: Policie dopadla řidiče zabijáka!

Autor: lm, ČTK - 
1. října 2016
14:06

Plzeňští policisté dopadli řidiče zabijáka, který v pátek způsobil smrtelnou dopravní nehodu a z místa činu ujel. Řidič autem srazil a zabil přibližně šedesátiletého cyklistu, který na místě zemřel.

Asi šedesátiletý cyklista zemřel v pátek po střetu s osobním automobilem u obce Chodský Újezd na Tachovsku. Nehoda se stala na silnici třetí třídy. Řidič z místa nehody ujel ve směru na Jadruž, policie vozidlo našla, ale po řidiči se slehla zem.

Náraz byl velmi silný. Podle informací serveru krimi-plzen.cz se kusy kola našly až stovky metrů za Chodským Újezdem, směrem na Horní Jadruž. Vozidlo je zřejmě mělo zaražené za nárazníkem. "Cyklista utrpěl zranění neslučitelná se životem a zemřel na místě," uvedl mluvčí krajské záchranné služby Martin Brejcha.

Policistům se během jednoho dne podařilo řidiče vypátrat. Auto měl podle serveru řídit čtyřiačtyřicetiletý Jaroslav Z., který se na sociálních sítích chlubí fotkou, jak řídí kamion. "Podařilo se nám ustanovit muže ve věku 44 let, který je nyní umístěn v policejní cele. Policisté také zjistili, že muž byl pod vlivem alkoholu 1,6 promile, pod vlivem drog a také měl platný zákaz řízení," potvrdila krimi-plzen.cz policejní mluvčí.

vosavopruz ( 1. října 2016 20:51 )

nebo posadit na kolo a nechat sjet Macochu

borjar ( 1. října 2016 18:27 )

Sobotka prodal OKD i s byty horníků Bakolovi .

lecram ( 1. října 2016 18:07 )

tak Ono je to osobne auto,pekne a strasne velke...

ninga ( 1. října 2016 17:09 )

Pan "řidič" je možná jeden z těch, co mluví o cyklistech jako o ekoteroristech a pumpičkářích

nezadat1 ( 1. října 2016 16:31 )

Posadit na kolo a nechat sjet Macochu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání