Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující fakta k únosu Míši ze zastávky: Znásilňování přihlížela žena se dvěma dětmi?!

Autor: dce - 
19. září 2016
10:56

Nezpozorováni unesli téměř dospělou dívku a odvezli ji do 200 kilometrů vzdáleného kempu, kde ji údajně celou noc znásilňovali. Právě to se stalo před měsícem v Řídelově na Vysočině. Tři muži už sedí ve vazbě, co ale žena se dvěma dětmi, která měla partu násilníků doprovázet?

Po Míše R. na autobusové zastávce v Řídelově zbyla jen černo-oranžová plážová bota a sluchátka. Její přítel, na kterého měla na zastávce čekat, okamžitě zalarmoval policii - vypadalo to, že ji někdo unesl. To se o pár hodin později také potvrdilo...

U zastávky totiž zastavil vůz s karavanem. Řidič se Míši zeptal, zda nechce někam odvézt. Její záporná odpověď muži ale nestačila. Otevřel dvířka auta, vyskočil a spolu s dalšími dvěma muži ji zatáhli násilím do auta.

Míšu celou noc držela parta násilníku v karavanu ve dvě stě kilometrů vzdáleném kempu Lučina, kam z Řídelova v noci dojeli. Dívce se podařilo ráno druhého dne utéct oknem v nestřeženou chvíli. Dva z únosců byli zrovna s autem v servisu, třetí z karavanu odešel pro vodu. „Plakala a opakovala, že ji věznili a že chce k mamince,“ prohlásila majitelka kempu, která zavolala policii.

Jeden z násilníků se před spravedlností pokusil utéct, policie ho ale brzy dopadla. Stejně jako zbývající dva muže. Podle magazínu Respekt trojici ale doprovázela ještě žena se dvěma dětmi. Podle majitele kempu patřila k jednomu z mužů a chovala se, jako by nebyla zcela při smyslech.

„Jsou obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění,“ uvedla mluvčí Okresního soudu v Hodoníně Petra Dostálová. Tři podezřelí skončili z důvodu ovlivňování svědků, maření vyšetřování a pokračování v trestné činnosti ve vazbě. Jedním dalších důvodů bylo i zabránění dokonání „trestného činu, který připravovali“ - oč konkrétně mělo jít, ale není známo.

agent ( 19. září 2016 18:53 )

HO-VA-DO

freecooIin_zika ( 19. září 2016 17:32 )

naidka by polkla hned

pavel215_klafunda ( 19. září 2016 17:06 )

Ale nechtěla polykat.

maledivy2016 ( 19. září 2016 16:50 )

Dopřála si holka sexu, bude mít na co vzpomínat.. Snad je i vykourila

zzzzzzzzzzzzzzzzzz ( 19. září 2016 16:29 )

Co dodat darebaci ubožáci co to pišete všechny Vás zavřit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání