Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladou pekařku z Plzně znásilnil v práci senior: Když se bránila, fackoval ji

Mladou pekařku z Plzně znásilnil v práci senior: Když se bránila, fackoval ji
Mladou pekařku z Plzně znásilnil v práci senior: Když se bránila, fackoval ji  (Autor: scom)
Autor: dce - 
8. června 2016
16:12

K otřesné události došlo už minulý týden. Mladou pekařku, která sotva nastoupila do práce, znásilnil její jednašedesátiletý kolega přímo na pracovišti! Celou věc už šetří policie.

K incidentu došlo podle serveru Krimi-Plzeň.cz minulou středu odpoledne v areálu obchodního centra Albert v Plzni. Dívku, která ten den nastoupila nově do práce odpoledne, napadl na pracovišti starší kolega a znásilnil ji.

„Celou věc v současné době vyšetřuje policie, nemůžeme sdělovat detaily,“ řekla Blesk.cz mluvčí společnosti Ahold.

Vypadá to, že o napadení všichni v areálu vědí, nikdo o něm ale nechce příliš mluvit. „On tady pracoval delší dobu jako pekař, ale moc toho o něm nevím. Pak jim do pekárny nastoupila nová holka, taková hodná, bylo jí míň než dvacet a on jí to udělal hned první den! Vím, že ji odlákal do umývárny, zatarasil dveře a vrhl se na ni. Ona samozřejmě odmítala a chtěla utéct, tak ji zfackoval a udělal jí to, ale snad ne do konce, snad mu prý během toho utekla,“ uvedla jedna z žen, která pracuje u jedné z firem v centru.

Video  Mladičkou pekařku z Plzně znásilnil kolega (61) přímo v práci.  - krimi-plzen.cz
Video se připravuje ...

Podle dalších se po události dívka několik dní bála přijít domů. Mnoho místních zaměstnanců přiznalo, že kdyby se zde násilník znovu ukázal, vyřídili by si to s ním osobně.

„Zahájili jsme trestní stíhání 61letého muže, který je obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění. Případem se samozřejmě dál intenzivně zabýváme a v případě, že bude muž za toto protiprávní jednání odsouzen, hrozí mu až desetiletý trest odnětí svobody,“ potvrdila mluvčí policie.

Lukas_Holub ( 20. září 2016 18:21 )

Násilí na ženách je nepříjemným fenoménem. Ženy se stávají snadným cílem pro násilníky a loupežná přepadení. Důležité je se naučit základům sebeobrany a strategie chování v krizových situacích. Více zde: http://www.ewto.cz/wingtsun-pro-zeny.html Lukáš Holub, lektor sebeobrany WingTsun www.ewto.cz

vosavopruz ( 8. června 2016 19:08 )

je to na tobě vidět,že zdrclá mr*tka dokáže divy

ellenic ( 8. června 2016 18:55 )

Dobytek jeden , doufám, že mu to spočítají a navrch dostane ještě nakládačku od kolegů . Co si někteří chlapi myslí, že má na ně někdo náladu .

Ruudazvostravy ( 8. června 2016 18:22 )

 Jó,vona zdrclá mr*tka f tomdle vjeku dokáže divi.Holt dětkovy f tědle hycech začal nečekaně bunzýrovat čů*rák a neštěstí bilo hotoví.Eště,že ji nakonec nevofu*ckal,ale jenom naslynil.

mandat ( 8. června 2016 18:15 )

 Senior si asi myslel, ze je to naposledy, co se mu postavil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání