Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Matka prodala miminko příbuznému na sex: Neznásilňoval poprvé!

Matka z Havlíčkobrodska poskytla dítě (2,5) úchylovi na sex: Další miminko unesli v roce 2012. (ilustrační foto)
Matka z Havlíčkobrodska poskytla dítě (2,5) úchylovi na sex: Další miminko unesli v roce 2012. (ilustrační foto)  (Autor: Blesk - Ondřej Požár)
Autor: ČTK - 
3. června 2016
12:01

Kriminalisté na Vysočině obvinili osmadvacetiletého muže a o pět let mladší ženu ze znásilnění dvou dětí, kterým bylo 1,5 a 2,5 roku. Obviněná žena je matkou jednoho z nich. Muž a žena jsou obviněni ze znásilnění dítěte mladšího 15 let a několika dalších zločinů. Muž je navíc stíhán pro pokus vraždy dítěte. Podle TV Prima jsou obvinění příbuzní.

Zločiny se staly na Havlíčkobrodsku. „Obvinění jsou ve vazbě, ženě hrozí vězení pět až 12 let, muži 15 až 20 let, případně výjimečný trest,“ řekl kriminalista Pavel Kubiš. „Žádnému z dětí nebyla jednáním obviněných způsobena újma na zdraví, což ale nesnižuje jeho nebezpečnost,“ dodal policista.

Kriminalisté začali případ prověřovat letos v březnu. Měli podezření ze zneužívání chlapce starého dva a půl roku. Začátkem května obvinili muže z Prahy ze znásilnění dítěte a matku dítěte z napomáhání tomuto zločinu a obchodování s lidmi. Při vyšetřování zjistili, že matka bezbranné dítě loni na jaře v obci na Havlíčkobrodsku dvakrát poskytla muži za finanční úhradu k sexuálním hrátkám, u nichž pak byla přítomna. Na muže byla uvalena vazba, žena byla stíhána na svobodě.

„Během vyšetřování jsme zjistili, že muž v květnu 2012 na Havlíčkobrodsku vnikl časně ráno do rodinného domu, kde se zmocnil spící jedenapůlleté holčičky, kterou vynesl ven a předal ženě. Na odlehlém místě se pak muž za pomoci ženy pokusil dítě znásilnit. Poté je ponechal na místě a odešel,“ uvedl Kubiš. Dítě bylo zakrátko nalezeno lidmi, kteří jej na popud rodiny hledali. Vyšetřování tohoto případu v roce 2012 nic neprokázalo, na místě se nenašly žádné stopy a policie případ odložila.

Tento týden kriminalisté trestní stíhání obou obviněných rozšířili o znásilnění dítěte mladšího 15 let a porušování domovní svobody. Žena rovněž skončila ve vazbě. Ani jeden z obviněných, kteří jsou údajně vzdálenými příbuznými, nebyl v minulosti soudně trestán.

mrs.kecal ( 4. června 2016 19:39 )

Asi se budete divit, ale oba jsou bílí. Akorát ona rozumu moc nepobrala a protože není výstavní kus, tak za sex s ní by nikdo nezaplatil.

hejhej ( 3. června 2016 20:17 )

Matka? Zrůda !!!!

dylina ( 3. června 2016 17:20 )

Myslíš uzenáče?

kiwi65 ( 3. června 2016 17:04 )

 Že by byla matka národnosti nemyté pleti?

violka4 ( 3. června 2016 15:55 )

proč jako ta rádoby matka dostala míň????? měla dostat doživotí *** hnusná omlouvám se za výraz,ale jinak to říci neumím takový *** bych chtěla dostat do rukou litovali by že mají přirození

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání