Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Expříteli slíbila, že mu za rozchod zničí život: Znásilnil mě a bil, tvrdila dívka policii

Kráska Natasha Uttamsingh si vymyslela obvinění, že ji expřítel bil a znásilnil. Skončila za mřížemi.
Kráska Natasha Uttamsingh si vymyslela obvinění, že ji expřítel bil a znásilnil. Skončila za mřížemi.  (Autor: Facebook/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
8. června 2016
12:02

Zamilovala se do něj, ale vztah nefungoval. Když jí řekl, že ji chce opustit, nezvládla to. Britská studentka a svobodná matka Natasha Uttamsingh (22) se rozhodla, že si svého expřítele udrží u sebe za každou cenu. Vyhrožovala mu, že pokud se k ní nevrátí, udělá mu ze života peklo na zemi.

Jak je krásná, tak je i šílená. Natasha skutečně na svého expřítele Aakashe Andrewse zavolala policii. Strážcům zákona tvrdila, že ji její přítel bil a škrtil. Nakonec vyrukovala i s tvrzením, že ji znásilnil.

Krásná Britka byla tak důmyslná, že si dokonce od soudu získala zákaz přiblížení. V mobilu si změnila telefonní číslo v jeho kontaktu tak, aby to vypadalo, že jí volal pětadvacetkrát. Ve fabulaci byla až děsivé důkladná.

Šaráda pokračovala až do vyšetřování, které pomalu začalo odhalovat Natashiny lži. Falešná obvinění se nakonec otočila proti ní samotné. Policie je prokoukla a u soudu neměla kráska nejmenší šanci.

Všechna obvinění byla falešná. Celé to byla šaráda,“ řekl soudce Christopher Critchlow. Mladou ženu poslal do vězení na 15 měsíců. Podle psychiatra trpí Natasha poruchou osobnosti.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

spania ( 8. června 2016 13:58 )

 Taková hezká holka a tak šílená...?Myslím,že by mohla mít kluků kolik by chtěla,jen by se k nim musela líp chovat.

asijo ( 8. června 2016 13:39 )

Půjčit ji na týden migrantům,aby si užila.

Zobrazit celou diskusi