Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Cizinec v Praze zaútočil nožem na expřítelkyni a jejího partnera. Na útěku srazil autem svědka

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ČTK ljš - 
6. května 2016
11:25

Zřejmě vyřizování účtů mezi bývalými životními partnery bylo motivem čtvrtečního útoku třiačtyřicetiletého muže v pražských Ďáblicích. Agresivní útočník tam v podzemních garážích zranil tři lidi, načež z místa činu ujel. Policie ho zadržela ještě v noci.

Zprávu o pobodání člověka ve Střelničné ulici obdržela policie ve čtvrtek krátce před 20:00. Hlídky po příjezdu na místo zjistily, že muž s nožem v ruce napadl svou bývalou přítelkyni a jejího současného partnera.

„Uštědřil jim několik ran a kopanců a poté na parkovišti před obchodním domem nasedl do automobilu,“ popsala incident pražská policejní mluvčí Andrea Zoulová. Při odjezdu pak agresor zřejmě úmyslně srazil svědka události a ujel směrem k Ládví.

 

Podezřelého zadržela zásahová jednotka kolem půl druhé ráno v jednom z ubytovacích zařízení v Praze 8. „Třiačtyřicetiletý cizinec putoval na nejbližší policejní služebnu a zbytek noci strávil v policejní cele,“ uvedla Zoulová.

Kriminalisté muže podezřívají z trestného činu těžkého ublížení na zdraví. „Vyšetřování případu je na samém prvopočátku, proto konkrétní trestně právní kvalifikaci stanoví vyšetřovatel až po vyhodnocení všech okolností,“ dodala policejní mluvčí.

cqv1b ( 6. května 2016 11:48 )

proč není uvedeno, jaké národnosti? to bude zase nějaký Ukrajinec, Rumun, Albánec, Bulhar,... většinu trestných činů, o kterých se píše, tu provádějí "cizinci". stahuje se k nám z východu to nejhorší

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání