Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladoboleslavská vražda: Útočili vrazi kvůli pár tisícům?

Autor: mka - 
1. května 2016
10:34

Záhadný nález jednoho mrtvého a jednoho těžce zraněného muže v poli na Mladoboleslavsku začíná dostávat stále konkrétnější obrysy toho, co se vlastně stalo. Násilníci své oběti minulý víkend napadli kvůli penězům! Muže okradli o pár tisíc korun, pak je pobodané a zmlácené odvezli na polní cestu v obci Bukovno, kde je ráno našla místní žena.

Prvotní spekulace o rvačce mezi oběma napadenými muži byly vyvráceny, když policisté zjistili, že k brutálnímu útoku došlo na úplně jiném místě, než kde byli později nalezeni. Pachatelé muže napadli u mladoboleslavského baru, kde je pobodali a zmlátili, a pak je postupně naložili do auta a odvezli na inkriminované pole.

Incidentu podle informací serveru Novinky.cz předcházelo setkání pachatelů a obětí, při kterém se zřejmě muži velmi ostře pohádali. Policie ale zatím neupřesnila, zda se oběti a vrazi před útokem znali, ani kde přesně k němu došlo.

Celková částka patnáct tisíc korun je směšně nízká cena za dva životy, které byli útočníci připraveni penězům obětovat. Nejspíš nepočítali s tím, že jeden z napadených mužů přežije…

 

Naprosto šokující ale zůstává to, jak násilníci se svými oběťmi po útoku naložili. Zbité a pobodané je odvezli na polní cestu, kde je nechali bez pomoci a odříznuté od světa zemřít. Prvního podezřelého policisté zadrželi již v úterý ráno. Je jím muž z Ostravska, který se teprve nedávno vrátil z vězení a byl opakovaně trestán za loupeže.

V pátek zadrželi policisté i druhého podezřelého na Slovensku. I když znali místo jeho pobytu, museli čekat, až na něj bude vydán mezinárodní zatykač. Nyní je vyslýchán a čeká se na jeho vydání do České republiky. To by mělo trvat řádově týdny. Podezřelým hrozí až výjimečný trest.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání