Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zvrhlý německý pár mučil a vraždil ženy: Monstra hledala oběti v Česku

Autor: ljš - 
3. května 2016
14:20

Přes novinové seznamky vyhledávali neznámé ženy a ty pak doma věznili. Dvě z nich pak partnerská dvojice z německého města Höxter zavraždila. Podle dostupných informací si inzeráty, na základě nichž oběti vybírali, podávali i v Česku.

Německá policie vyšetřuje zvláštní případ dvojnásobné vraždy. Partnerskou dvojici ze Severního Porýní-Vestfálska podezřívá z toho, že ve svém domě ve městě Höxter zadržovala dvě ženy, které posléze zavraždila. Jedna z obětí přitom v té době mohla používat mobilní telefon, obě pak se svými vězniteli chodily ven. Dvojice podezřelých Wilfried W. (47) a Angelika B. (46) je nyní ve vazbě.

Svou první známou oběť nalákala dvojice na inzerát k seznámení. Jedenačtyřicetiletou ženu pak podle policie pár v domě několik týdnů zadržoval a zneužíval. Není přitom jasné, proč oběť neutekla nebo se o to nepokusila, když byla opakovaně spatřena na ulici po boků svých trýznitelů. Žena nakonec podlehla zranění hlavy.

Druhou obětí se podle dnešního vyjádření policie stala již v roce 2014 třiatřicetiletá žena, jejíž tělo bývalí manželé nejprve zmrazili, a pak spálili. Prach z jejích ostatků následně rozsypali v okolí svého domu. Také tato žena se přitom někdy s dvojicí pachatelů objevila na ulici a navíc ze svého mobilního telefonu během zadržování posílala textové zprávy. Pár ji na určitý čas dokonce na úřadu v Höxteru oficiálně přihlásil k pobytu, aby ji po její smrti zase odhlásil.

Ani jednu z žen nedržel pár bývalých manželů podle policie ve zvláštní místnosti, ale žil s nimi víceméně společně. Když ale ženy neposlouchaly, připoutali je pachatelé k topení nebo k vaně, a to třeba i na celou noc. Ženy také bili nebo jim trhali vlasy. Nakonec je ostříhali dohola.

Vyšetřovatelé mají podezření na to, že pár ve svém domě zneužíval i další ženy. Jednu z nich již identifikovali. Všechny oběti prý bývalí manželé vyhledali přes inzeráty v novinách, údajně přitom inzerovali i v Česku. Obviněný šestačtyřicetiletý muž prý zneužíval i svojí partnerku, která se s ním na trýznění ostatních žen podílela. Muž vinu odmítá a připisuje ji své partnerce. Ta s policií spolupracuje.

Vyšetřovatelé zatím nemají indicie, které by je vedly k domněnce, že by některý z pachatelů měl sníženou inteligenci. Dvojice podle nich postupovala podle plánu. Motiv vidí policisté spíše než v sexuální oblasti v tom, že pár chtěl nad svými oběťmi požívat moc. Wilfried přitom není policii neznámý. V roce 1995 byl odsouzen na 2 roky a 9 měsíců za ublížení na zdraví.

noram ( 3. května 2016 17:33 )

Mohly odejít. Nelituji!

mrd.vola ( 3. května 2016 17:28 )

čem dáváš palec hore, zm.rde?

mrd.vola ( 3. května 2016 17:25 )

to je kvůli tomu že se málo mr.dá

ejvm1712 ( 3. května 2016 17:23 )

hejhej ( 3. května 2016 17:03 )

Úchylné zrůdy !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání