Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Teplicích se srazil autobus s trolejbusem: Jedenáct lidí bylo zraněno

V Teplicích se srazil autobus s trolejbusem: Jedenáct lidí bylo zraněno. (Ilustrační foto)
V Teplicích se srazil autobus s trolejbusem: Jedenáct lidí bylo zraněno. (Ilustrační foto)  (Autor: Blesk)
Autor: ČTK - 
21. července 2016
17:55

V Teplicích se dnes odpoledne srazil trolejbus s autobusem. Řidiče, který byl zaklíněný v trolejbusu, vrtulník transportoval do nemocnice. V autobuse bylo lehce zraněno deset lidí. ČTK to řekla policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Na místě nehody jsou dvě posádky záchranné služby z Teplic, jedna z Ústí a několik dopravních sanitek. „Podrobnosti k závažnosti zranění řidiče zatím nemáme, v autobuse šlo spíše o lehčí poranění,“ řekl ČTK mluvčí krajské záchranné služby Pavel Šebesta.

„Je mi to velmi líto, ale musím potvrdit, že dnes odpoledne se v Teplicích krátce před čtvrtou hodinou srazil náš trolejbus a autobus a několik cestujících se zranilo. Trolejbus jedoucí na lince číslo 10 narazil v křižovatce ulic Masarykova a U Červeného kostela zezadu do autobusu linky 488. Co se přesně odehrálo a proč ke střetu došlo, zatím nevíme, příčina nehody se stále vyšetřuje. Řidiče trolejbusu transportoval vrtulník do nemocnice. Pevně věřím, že budou všichni cestující i náš kolega v pořádku,“ uvedl Petr Havlík, ředitel Arriva Teplice.

Nehoda se stala na hlavní Masarykově třídě krátce po čtvrté hodině odpoledne. „Policisté na místě dopravu odklánějí na objízdné trasy,“ uvedla Poláčková. Příčinu nehody kriminalisté vyšetřují. Místo srážky bude zřejmě otevřeno nejdříve po 19:00.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání