Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Cirkusu Berousek se utopila zebra: Můžou za to ochránci zvířat, tvrdí principál

Autor: ljš - 
29. června 2016
19:32

Žádná náhoda, ale promyšlený čin! Podle principála Národního cirkusu Berousek otevřeli v noci výběh zeber ochránci zvířat. Výsledkem je bohužel jedno uhynulé zvíře, které se utopilo v Berounce. Případ je však možná ještě komplikovanější. Mohou s ním totiž souviset další dvě záhadná úmrtí zeber v nedaleké minizoo.

„Pustili je ti, jak si říkají, ochránci zvířat, kteří si neuvědomili, co vůbec způsobili, jakou velikou bolest nám ještě k tomu. Všechno nám to tady rozmontovali. Celou ohradu hodili dozadu a odtud je vyhnali ven,“ popsal televizi Prima šokovaný principál Jiří Berousek.

Z výběhu uteklo celkem šest zeber. Čtyři zůstaly u ohrady, dva samci se ale bohužel vydali do centra Berouna. Jeden z nich nakonec spadl do slepého ramene Berounky a uhynul. Druhého se veterinářům podařilo uspat a vrátit zpátky do ohrady.

Případ ale může souviset s nedávným podivným uhynutím dvou zeber v minizoo v Chyňavě. Ty totiž také patřily Berouskům, kteří je zde měli jen ustájené. Zvířata totiž byla v perfektní kondici a jejich náhlé úmrtí je velmi podezřelé. Podle televize tak vše nasvědčuje tomu, že jde o pomstu na majiteli cirkusu, kterou kdosi realizuje přes nevinná zvířata.

Video  Cirkusu Berousek utekly v Berouně dvě zebry. Chytit se podařilo jenom jednu.  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

suov ( 30. června 2016 05:12 )

Pořádně vyšetřit, zažalovat a v případě viny rozdat tvrdé nepodmíněné tresty, s nikým se nepárat,,,,

majojo ( 30. června 2016 04:57 )

V cirkusu vystupují divoká nedrezurovaná zvířata-od kdy?

majojo ( 30. června 2016 04:55 )

Ochránci zvířat? A co takhle cyklisti? A co třeba, že si větve rozvětveného klanu Berousků vyřizují účty mezi sebou?

cernyprinc ( 29. června 2016 23:15 )

Video je smutný , hnusní šmejdi jsou ti co to zapříčinili , co jako čekaj když vypustí divoke zvíře do provozu ve městě ? Šmejdi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání