Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Cirkusu Berousek utekly dvě zebry! Jedno zvíře se utopilo

Autor: shp, mal - 
29. června 2016
08:32

V Cirkusu Berousek bylo opravdu krušno. Jeho zaměstnancům totiž utekly dvě zebry. Úprk měl pro jedno ze zvířat fatální následky.

Pruhovaná zvířata utekla v úterý večer. Ve středu ráno je naháněli jak zaměstnanci Cirkusu Berousek, tak přivolaní policisté. Bohužel se podařilo odchytit jenom jednu zebru. Podle nepotvrzených zpráv byla nalezena v areálu školy.

Cirkusu Berousek utekly dvě zebry. Zachránit se podařilo jenom jednu. Druhá se utopila. Cirkusu Berousek utekly dvě zebry. Zachránit se podařilo jenom jednu. Druhá se utopila. | Blesk - David Malík

Uprchlice byla uspána sedativy a umístěna zpět do výběhu. Až se probere, tak bude v pořádku. Druhé zvíře bohužel takové štěstí nemělo. Útěk se mu stal osudný.

Zebra totiž spadla do místní řeky Berounky, která se stala jejím mělkým hrobem. Policisté už našli jenom její bezvládné tělo, které unášel proud řeky. Uhynulá zebra byla již z vody vytažena.

Video  Cirkusu Berousek utekly v Berouně dvě zebry. Chytit se podařilo jenom jednu.  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

spania ( 29. června 2016 12:46 )

Poslední dobou mají u Berouska pořád nějaké problémy.Chudáci zvířata...Nechápu,že to tam nemají pořádně zabezpečené,kdyby to tak bylo,nic by se nestalo.

naidka ( 29. června 2016 10:57 )

Já měla na mysli ty naše "kočovníky".

majojo ( 29. června 2016 10:54 )

Cirkusy v tradičním slova smyslu se už asi přežily, chápu, že v 19. a 20. století to bylo něco, co mohlo publiku představit něco, co jinde vidět nemohli. Ale dneska....

majojo ( 29. června 2016 10:50 )

Ale dobyli třeba čínskou říši....

vasek711 ( 29. června 2016 10:49 )

naidka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání