K nešťastnému pádu došlo ve slovenském městě Prievidza před zraky vyděšených diváků. Andrea se Diegovi při vystoupení, ke kterému používají pruhy látky, vysmekla ve výšce osmi metrů.

 

Akrobat byl sice zaklesnutý v látkovém pásu, přesto ale spadl také. Andrea si to velmi vyčítá, i když si vystoupení kvůli otřesu mozku příliš nepamatuje. „Asi to byla moje chyba a můj přítel mě chtěl zachránit. Vlastně by jinak nespadnul, ale chtěl mě chytit, takže se pustil a spadl,“ vysvětlila. Příčinou pádu byly podle ní buď zpocené ruce, nebo nedostatečné soustředění.

 

 

Z pádu paradoxně vyšla o mnoho lépe než její životní partner, se kterým má pětiletého Sebastiana. „Pacient utrpěl zlomeninu několika obratlů, jde o krční, bederní, hrudní a má také luxační zlomeninu zápěstí,“ řekl televizi Markíza Diegův lékař. Andrea má „jen“ zmíněný otřes mozku a zlomený nos.

 

Lékaři se zpočátku báli, aby akrobat neskončil ochrnutý, obavy se ale nakonec nepotvrdily. Dvojice tak už věří v rychlou rekonvalescenci a návrat na lana nad šapitó. „Doufám, že když přítel bude moct hýbat s rukou a všechno dobře dopadne, tak se vrátíme,“ řekla novinářům Andrea.

 

Fotogalerie
8 fotografií