Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexuolog, který zkoumal Dahlgrena, promluvil: Tvrdil, že nevraždil ani on, ani nikdo jiný

Autor: dce - 
27. června 2016
16:56

Sexuolog Jaroslav Zvěřina byl pravděpodobně jedním z mála, s kým mluvil Kevin Dahlgren, mladý Američan, který je obžalován ze čtyřnásobné vraždy v Brně-Ivanovicích. Celý případ je ovšem velkou záhadou, protože Dahlgren vinu odmítá a není ani příliš sdílný, co se týká jakýchkoliv dalších informací.

Soud s Kevinem Dahlgrenem byl očekávaný celé tři roky, dlouhou dobu trvalo jen vydání do Česka. Nakonec ale třiadvacetiletý Američan stanul před senátem. Jenže ani soud mnoho otazníků nevyřešil – Dahlgren totiž s nikým nemluvil při vyšetřování a nakonec nevypovídal ani u soudu.

Jako s jedním z mála lékařů mluvil se sexuologem Jaroslavem Zvěřinou. „Se mnou mluvil. O svém životě, ne o případu,“ řekl Zvěřina v rozhovoru pro magazín Téma.

Hlavní úlohou lékaře ovšem bylo vyšetřit obžalovaného po sexuologické stránce. Dle jeho závěrů Dahlgren sexuální deviací netrpí. V pořádku ale nebude, o tom hovoří jak jeho výpovědi ze Spojených států, které byly čtené u soudu, tak i slova, která řekl Zvěřinovi.

„Říkal jsem mu, že je obviněn, a ptal se ho, jestli to udělal. Řekl ne. Tak jsem se zeptal, co tím chce říct, jestli to tedy udělal někdo jiný, a on zase řekl ne. Víc o té věci mluvit nechtěl,“ doplnil sexuolog.

Psychiatrička Milena Zimulová u soudu uvedla, že se jí Dahlgren svěřil, že se cítí jako „reinkarnace Alexandra Velikého“. Vraždu čtyř lidí prý považuje za „strašáka“, který mu prý ale pomohl najít sama sebe a měl na jeho vývoj dobrý vliv. 

osetrovatel_pavla219 ( 20. září 2016 10:02 )

Ztohoven dopadnou jako Kájínek, kterého také obhajovala.

.krakonos5oo. ( 20. září 2016 10:00 )

Bacha na Zvěřinu, je to blb. Před pár lety v telebedně se ztrapnil, když se v rozhovoru s jednou úchylačkou ukázalo, že o úchylkách nic neví. Opravdový sexuolog Weiss zase boural a půjde před soud jako viník nehody, při které zemřeli dva lidé. Kramného odsoudili bez důkazů, tady důkazy mají a nevědí si rady.

kontraindikace ( 22. července 2016 07:28 )

Nic ve zlém, Listure, ale Ty budeš taky pěkný magor.

ellenic ( 28. června 2016 14:06 )

Ten není normální, vše co se událo, jeho útěk a odmítání přiznání. Hnusnej mladík, pěkně se za ty 3 roky vykrmil . Jeho rodina se hezky odvděčila za přízeň rodiny z Brna, že takového hajzla sem poslala .

prddekl ( 27. června 2016 21:58 )

Doktorka Slámová bude obhajovat od středy Ztohoven.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání