Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadné úmrtí v Ratibořicích: Mrtvá žena (†61) ležela v řece Úpě, co se stalo?

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesk.cz)
Autor: ČTK - 
19. června 2016
19:31

Policie vyšetřuje úmrtí jednašedesátileté ženy, jejíž tělo bylo při dnešní pátrací akci policie a hasičů nalezeno v řece Úpě nedaleko ratibořického zámku na Náchodsku. Podle kriminalistů žena mohla spáchat sebevraždu. ČTK to řekla mluvčí hradecké krajské policie Ivana Ježková.

Pátrání začalo dnes kolem 10:00 oznámením muže, že pohřešuje svoji manželku. Uvedl, že žena odjela pravděpodobně brzy ráno osobním autem neznámo kam a doposud se nevrátila. Při následné pátrací akci policisté našli auto na parkovišti v blízkosti ratibořického zámku. Hasiči pak na člunech pátrali v blízké řece, v níž zhruba 500 metrů od parkoviště našli tělo pohřešované.

Kriminalisté nyní zjišťují, jak žena zemřela a co jejímu úmrtí předcházelo. Bude provedena i pitva. „Vzhledem k informacím, které máme ale k dispozici, se jako nejpravděpodobnější vyšetřovací verze jeví sebevražedné jednání,“ uvedla Ježková.

ellenic ( 13. srpna 2016 23:44 )

Bleskáči používají jako ilustrační foto fotografii z vyšetřování vraždy chomutovského Romana Housky. Že se nestydíte , jitřit staré rány .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání