Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kramný chodil po smrti Moniky a Klárky tajně na pláž: Užíval si ve vedlejším hotelu, tvrdí Češky

Autor: ljš - 
6. května 2016
05:00

Sedím na pokoji, vzpomínám a hledím do zdi, tvrdil bezprostředně po smrti Moniky a Klárky Petr Kramný. Blesk pak ale na místě zjistil, že si „egyptský vězeň“ rád vyrazí i na pláž. To nyní potvrzují i dvě české turistky, podle kterých tam rozhodně netruchlil.

S Češkami z Benešovska, které byly v době po vraždě Moniky a Klárky na dovolené v Hurghadě, mluvila reportérka serveru Popelky.cz. Podle nich byl Kramný v hotelu Sea Garden, kam byl po smrti Moniky a Klárky přestěhován, pro Čechy, kteří tam jezdili, hotovou atrakcí. Bylo tam spoustu Čechů, kteří věděli, že ho tam potkají. Proto si nemohl dovolit se tam válet na pláži, když do všech médií tvrdil, že nevychází z pokoje,“ řekla serveru paní Zdeňka.

Kramný ale podle ní na celou věc vyzrál. Vyhlédl si totiž pláž vedlejšího hotelu Roma, kam Češi nejezdí. Byly jsme tam jediné dvě přes německou cestovku, tak mu vyhovovalo, že ho nikdo nepozná na pláži, na kterou se nemuselo jít přes hotel, ale rovnou z té ulice. Tím pádem ho přes den nikdo v Sea Garden neviděl, ale v Romě, tam ano,“ vysvětlila žena.

Video Osamělý Petr Kramný si jde v Hurghadě pro vodu. - Blesk - Ladislav Křivan
Video se připravuje ...

Žádný smutek na něm podle Češky vidět nebyl. „Byl v pohodě, žádný stres, a byl tam často. Já si to vůbec nedovedu představit, já bych byla totálně v háji, nechtěla bych mezi lidi, byla bych ve špitále, nebo na práškách. Rozhodně ne na pláži,“ dodala žena.

Petr Kramný byl za vraždu manželky Moniky a dcery Klárky zatím nepravomocně odsouzen k 28 letům vězení. Na termín odvolacího soudu zatím čeká. V červnu ho ale čeká další soudní stání v kauze křivého obvinění policistů z násilí vůči jeho osobě.

Připomeňte si první rozhovor TV Nova s Petrem Kramným:

Video Rozhovor TV Nova s Petrem Kramným - Video TV Nova
Video se připravuje ...

pepazdepa2 ( 8. května 2016 07:22 )

Když sem píšu, tak jsem to tady asi nenašel, že? Ty jsi ale blb jako každý kramnovrah.

bum-bec-bum ( 7. května 2016 22:55 )

Za tvýho? Máš jen pidi arašídka na čůrání.

nocoje ( 7. května 2016 21:00 )

a tebe nabodnout na kůl

noacojezase ( 7. května 2016 17:19 )

"Dej si ho do oblíbených", to je tady seznamka, či co?

bum-bec-bum ( 7. května 2016 17:12 )

Schovali ho, nenajdeš jej nikde. Dej si ho do oblíbených.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání