Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Petr Kramný pojede v »ponorce«, čeká ho převoz do věznice v Olomouci

Autor: Etienne Bláha - 
18. května 2016
05:00

Loučení se spoluvězni, dozorci i celou absolvuje brzy Petr Kramný (37). Ten v ostravské vazební věznici prožil k dnešnímu dni dlouhých 819 dní. Stěhovat se bude do věznice v Olomouci, kde vrchní soud projedná jeho odvolání.

V ostravské vazební věznici jsou podle informací Blesku rádi, že se Kramného zbaví. „Je to mediálně sledovaná osoba. Byť nemá žádné vymoženosti, jsme rádi, že tady nebude. Kdyby se mu cokoliv stalo, tak by věznici čekalo peklo v podobě kontrol,“ prozradil Blesku jeden z bachařů.

Petr Kramný před odjezdem bude muset uklidit na cele. „Vyklidí svoji část cely. Před odjezdem vrátí matrace. Osobní věci si naskládá do igelitových tašek. Kdy ho budou přesně převážet, ale vědět nebude. Prostě pro něj najednou přijdou,“ prozradil Josef Škovroň (32), který byl v ostravské vazební věznici s Petrem K. šest měsíců.

V poutech odvede eskorta nepravomocně odsouzeného Petra Kramného na dvůr. „Bude mít pouta na rukou a možná i na nohou, ale stejně si bude muset nést své věci. Není to žádný med. Bachaři většinou spěchají,“ řekl Josef Škovroň. S největší pravděpodobností Petra Kramného povezou ve vězeňském autobusu.

„Říká se mu ponorka. Nemá okna. Je tam i klec pro mimořádně agresivní pachatele. Do ní ale asi Kramný nepůjde. Chová se slušně a s bachaři většinou vychází,“ dodal bývalý vězeň.

noram ( 30. května 2016 14:23 )

Ukolébavku...bože ty jsi urážlivý ješita. Píšeš pořád to samé a na A4.

noram ( 30. května 2016 14:07 )

Pak vidíš špatně, měl by jsi zajít k optikovi. Mně je Kramný zcela volný. Já se jen nemíním na základě informací z bulváru o jeho vině/nevině vyjadřovat. To přenechám s radostí jiným.

noram ( 30. května 2016 11:07 )

Uklidni se, fanatismus taky nikomu ke štěstí nepomohl. Nevím proč to tak žereš.

noram ( 30. května 2016 11:01 )

Oprava: Nevím, ale dá se to předpokládat.

noram ( 30. května 2016 10:52 )

Jsme realista, kapesníček nepotřebuji, vím, že ho odsoudí.

Zobrazit celou diskusi