Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka „odklízeče“ těla zavražděné Petry: Své děti prý opíjela

Matka „odklízeče“ těla Petry u soudu: Dětem dávala alkohol a cigarety.
Matka „odklízeče“ těla Petry u soudu: Dětem dávala alkohol a cigarety.  (Autor: Jiří Čada, archiv Blesku)
Autor: čad - 
4. května 2016
16:30

Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu! Před soudem v Jihlavě stanula pro ohrožování mravní výchovy svých dětí Dana D. (44), matka Jakuba D. (22). Ten před třemi roky pomáhal Michalu Kisiovovi (24) a Tomáši Zavřelovi (24) odklidit do kontejneru brutálně zavražděnou školačku Petru (†15) z Dudína na Jihlavsku.

Matku šesti dětí Danu D. přivezla z vazební věznice k soudu ozbrojená eskorta. Hrozí jí až tři roky vězení. Žena, která v minulosti propadla alkoholu, čelí obvinění, že svým dvěma mladším dětem Miroslavu (15) a Dominice (12) se svým bývalým přítelem Pavlem O. poskytovala alkohol a cigarety a nestarala se o ně. Protože se vyhýbala soudnímu líčení, soud na ni uvalil vazbu.

„Nikdy jsem dětem alkohol nepodala,“ bránila se před soudem matka. Přestože s dětmi a přítelem, který ji často v přítomnosti dětí bil, žila v zahradní chatce bez plynu, vody a elektřiny, soudu tvrdila, že oba sourozenci měli každý den teplý oběd a večeři.

Vysvětlete mi, proč vaše děti měly několik stovek zameškaných hodin ve škole,“ uhodil na krkavčí matku předseda senátu Vladimír Sova. „Dominiku škola nebavila a Mireček často marodil,“ ohradila se Dana D., kterou policii pro její děsivé chování k sourozencům udala její nejstarší dcera. Když přišla řeč na jejího syna Jakuba, kterému chybí odsedět si ve vězení už jen necelý rok, rozplakala se. Soud chce ještě vyslechnout svědky a jednání odročil.

Petřina smrt

Petra V. (†15) byla zavražděna 15. března 2013. Petra tehdy odešla z diskotéky k Michalu Kisiovovi a měla s ním sex. Pak mu ale začala vyhrožovat, že ho udá za znásnilnění. Kisiov vyhodil nahou dívku z okna, ta ale pád přežila. Vytáhl ji proto zpět a spolu se svým kamarádem Tomášem Zavřelem ji začali škrtit a dupat jí po hlavě vojenskými botami. Jakub D. jim pomáhal tělo odklidit.

bum-bec-bum ( 4. května 2016 17:35 )

Petře, však to je pravda, nesnáším takový kchundy co si naflákaj haranty, šoustaj s každým bezdomovcem, pobíraj přídavky a prochlastaj je. To se čupka ožere, udělá roznožku a asi ani neví kdo ji ošoustal. Já bych tohle posílala do plynu.

bum-bec-bum ( 4. května 2016 17:21 )

Barnavernet na tu čupku. Děti odebrat a s ožralou hnusnou na Sibiř, medvědům k snídani.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání