Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Dětští milenci na útěku: Vrátili se domů!

Autor: shp, lac - 
12. dubna 2016
20:43

Konečně jsou doma! Dětští milenci Mija Kadijevič (13) a Petr Šafránek (14), kteří byli na útěku od začátku dubna, se konečně vrátili. Radostnou zprávu potvrdila Blesk.cz maminka pohřešované dívky.

Děti jsou v pořádku. Vrátily se. Zítra napíši více,“ napsala na Facebooku matka Miji. „Jsem šťastná, Mija se pro mě znovu narodila. Vrátili se domů do Všestar. S Miou jsem mluvila jenom pět minut,“ dodala maminka exkluzivně pro Blesk.cz s tím, že spolu mluvily po telefonu a hned jede pro dceru na policii.

Dětští milenci byli na útěku téměř dva týdny. Během této doby pobývali v hotelech, kde je zachytily kamery. Ubytování platil chlapec z peněz, které vzal rodičům. Nakonec se zamilovaný pár rozhodl pro návrat domů dobrovolně.

Co stálo za rozhodnutím dětí pro návrat, není v tuto chvíli jasné. Možná stesk po rodičích, možná jim došly peníze. Jedno je však jasné – děti jsou živé a zdravé. Rodiče se o ně strachovali, nyní jsou rádi, že se děti vrátily.

Rodiče po celou dobu vyzývali Miju a Petra, aby se vrátili domů, že je mají rádi a nic se jim nestalo. Možná i to napomohlo tomu, že se se svými milovanými a do sebe zamilovanými puberťáky opět setkali.

karancita ( 13. dubna 2016 13:25 )

S tímto jen a jen souhlasím. Dneska se nesmí na dětičky ani pomalu křičet, jen se jim domluví a tím to haslo. Já bych jim zmalovala zadky, až by si týden nesedli.

salto ( 13. dubna 2016 12:09 )

Mám obavy, že F.R. Čech se moc nemýlí, když očekává válku. Jenomže ona už začala a nějak jsme si toho při infomasáži nevšimli

kradu ( 13. dubna 2016 10:11 )

s těma rovnátkama ho musela pěkně vykouřit

skaara ( 13. dubna 2016 09:41 )

Obou nařezat "zadní část těla" až budou mít jelita a pak tu holku nechat důkladně vyšetřit na gynekologii a kluka nahnat do práce, aby měl z čeho splácet těch ukradených 20 000 co sprostě ukradl vlastním rodičům!!! Prostě u mě tento jejich čin nic neomlouvá ani puberta, bylo to sprosté a bezcitné vůči jejich rodičům

ejvm1712 ( 13. dubna 2016 09:09 )

Hlavně,aby nebyla n a p r c a n á

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání