Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lucie šla před týdnem na procházku, slehla se po ní zem: Hledá ji policie

Devětatřicetiletá Lucie Selicharová se pohřešuje téměř týden. Minulou neděli odešla na procházku a už se nevrátila.
Devětatřicetiletá Lucie Selicharová se pohřešuje téměř týden. Minulou neděli odešla na procházku a už se nevrátila.  (Autor: Policie ČR)
Autor: haj - 
10. dubna 2016
12:24

Odešla v neděli na procházku a už se nevrátila. Doma se neukázala už téměř týden a neozvala se ani nikomu ze svých blízkých. Po devětatřicetileté Lucii Selicharové už pátrá i policie v Praze a na Plzeňsku.

Pohřešovaná bydlela v Zenklově ulici v Praze. Minulou neděli si vyšla na procházku, ale domů doteď nepřišla. „Podle dostupných informací byla ženinou oblíbenou lokalitou pro takové vycházky oblast Libně a Libeňského mostu, konkrétně tamního vodáckého oddílu a lanového centra,“ řekl mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan.

Ženu už hledá nejenom pražská policie, ale i jejich kolegové z Plzeňska. „Prošetřováním kriminalisté dále zjistili, že žena má také kladný vztah k lokalitě Manětín v okrese Plzeň-sever, kam vyrážela za rekreací,“ dodal Hulan.

Pohřešovaná žena je střední postavy, má hnědé vlasy a modré oči. Měří přibližně 165 centimetrů a vypadá na 30 až 35 let. Pátrání zatím nebylo úspěšné. „Proto se obracíme s prosbou o pomoc na širokou veřejnost. Pokud byste kdokoliv tušil, kde se pohřešovaná v tuto chvíli nachází, znal jste její současné místo pobytu nebo pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ vyzval mluvčí.

 

 

 

jemizvasspatne ( 11. dubna 2016 10:19 )

 Všem co tu píšete tyhle nesmysly, ze srdce přeji aby se vám ztratila dcera/matka/manželka aby jste si potom přečetli názory idiotů jako jste vy sami. Soudit někoho jen podle toho jak vypadá je opravdu smutné. Takže až se budete koukat na nafouklou mrtvolu někoho z vašich blízkých vzpomeňte si jak jste se vyjadřovali...

vosavopruz ( 10. dubna 2016 16:31 )

Vypadá jak Bartoš z Pirátské strany

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání