Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Dopadli vraha hledače pokladů! V Klánovickém lese ho zastřelil a zapálil

Autor: Richard Veselý, David Malík - 
11. března 2016
05:15

Už ho mají! Detektivové pražské mordparty podle informací Blesku chytili vraha z Klánovického lesa. V červnu 2014 tam zastřelil hledače pokladů Denise B. (†33). Aby zahladil stopy, jeho tělo zapálil.

Kdo je vrah a proč zabíjel? To zatím policie neoznámila. Spekulovalo se o tom, že ho pachatel zavraždil kvůli pokladu, který byl na místě zakopaný. Spekulovalo se i o tajemných pozůstatcích po ruské armádě. Ani jedna z těchto informací se však zatím nepotvrdila.

Video  Zloděj zabil a zapálil hledače pokladů: Hrozilo, že najde zakopané věci z krádeží  - David Malík
Video se připravuje ...

Podle pátrání kriminalistů šlo zřejmě o chladnokrevnou popravu. „Třiatřicetiletý muž zemřel vlivem střelných zranění. Můžeme potvrdit, že dohledání na místě činu a následné prošetřování jednoznačně potvrdilo, že místo nálezu mrtvého je i místem vraždy,“ uvedl po činu policejní mluvčí Tomáš Hulan. O bezcitnosti zabijáka svědčí i to, že tělo zavražděného muže po mordu zapálil, aby se zbavil stop.

Detektivům se podařilo vraha chytit po více než roce a půl. Pátrání komplikovala odlehlost místa, na kterém v době vraždy nebyli žádní svědci. Kvůli založenému ohni chyběly na místě činu i otisky prstů nebo stopy DNA. Vraha se po činu nepodařilo dopadnout ani po sestavení identikitu a policejních »manévrech«. Jak se jeho oddělení podařilo nebezpečného pachatele najít a dopadnout, oznámí dnes na tiskové konferenci šéf mordparty Josef Mareš.

zuzanajurkova ( 11. března 2016 14:30 )

Yekta Uzunoglu Video Blog - Policejní zlovůle https://www.youtube.com/watch?v=oXFpMxrodt8&feature=youtu.be

valduk ( 11. března 2016 11:33 )

Spravedlnost? Debilní provokatérskej blbe? Lidi co dělaj ty přížvnický hovado, ho stejně jako tebe budou muset leta živit v kriminále, kde bude čučet na telku! Hovado deilní! Za komoušů by dostal provaz! A ty práci v lomu - to by se pak dalo psát něco o spravedlnosti, ty debile ...

tgbg ( 11. března 2016 11:20 )

 Konečně dobrá práce a spravedlnost. Ne jako za komunistů.

zada ( 11. března 2016 09:34 )

Ano, to je realita dneška. Soudy zdravý rozum postrádají. Žijí ve virtuálním světě zákonů a svého ega.A to nejen v trestním, ale i v civilním soudu.To jsem v této zemi dopadli

angrybear ( 11. března 2016 09:23 )

Co se povede policii, zmaří soud.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání