Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na Zlínsku se srazil traktor s mercedesem: Zasahovat musel vrtulník

Autor: ljš - 
5. března 2016
17:12

Nedal přednost na křižovatce a způsobil těžkou nehodu. Řidič traktoru (58) za svou chybu zaplatil velmi vážnými zraněními a musel být letecky převezen do nemocnice. Tam skončili i dva lidé z mercedesu, se kterým se srazil.

K nehodě došlo v pátek po druhé hodině u Bánova na Zlínsku. "Osmapadesátiletý řidič traktoru přijel na křižovatku od obce Suchá Loz se záměrem pokračovat přímo do Bánova. Řidič ale na křižovatce nerespektoval dopravní značení »Stůj, dej přednost v jízdě« a vjel na hlavní silnici," uvedla policejní mluvčí Milena Šabatová. V tu chvíli ale na křižovatku vjížděl i stříbrný mercedes, který už ale bohužel nedokázal srážce zabránit.

Na místo byly okamžitě přivolány všechny složky záchranného systému. "V době příjezdu na místo srážky stál traktor John Deere v příkopu a osobní vůz Mercedes uprostřed komunikace," uvedl mluvčí hasičů Roman Žemlička.

Řidič traktoru utrpěl při nehodě vážná zranění a vrtulník ho musel transportovat do nemocnice. Zraněn byl také spolujezdec z mercedesu, kterého převezli sanitkou do Zlína. Tam nakonec skončil i řidič, kterému se přitížilo.

kukuku ( 6. března 2016 10:44 )

Jako v tom vtipu ze sovětsko-čínské hranice: "Čínský tank zahájil střelbu na poklidně orající sovětský traktor. Traktor střelbu opětoval."

a-z- ( 5. března 2016 17:40 )

Senochrup vyjel z pole...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání