Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílená řidička teď týrá zvířata: Nic jí neprodávejte, apelují chovatelé

Autor: dce - 
9. února 2016
18:58

Sociálními sítěmi se šíří varovná zpráva pro všechny chovatele a útulky. Neprodávejte této ženě žádná zvířata. I přes zákaz chovu kvůli týrání si žena pořizuje další a další. Navíc má nakázaný i zákaz řízení a můžete ji znát jako šílenou řidičku.

Alice V., známá jako šílená řidička, je opět středem zájmu veřejnosti. Se dvěma desítkami zákazů řízení se dál proháněla autem po městě. Nyní lidé varují před prodejem jakýchkoliv zvířat této osobě. Má totiž zákaz chovu kvůli týrání zvířat – a nebylo to pouze jednou.

"Zákaz chovu zvířat jí byl uložen na podzim roku 2014 na základě prokázaného týrání několika psů, kteří byli nuceni močit a kálet v bytě, podlaha i srst zvířat byla nasáklá močí a moč protékala až do sousedního bytu. Dále má prokázané týrání morčat, agam a vodních želv," stojí ve varovném příspěvku na Facebooku.

Alice se už před dvěma lety dostala do Bohnic, kde je stále hospitalizovaná. Přesto si zvládá i dál pořizovat zvířata – podle všeho o vycházkách. Zvířata i auta nechává psát na svého přítele Romana B.

"U zvířat byly patrné známky kachexie, poruchy růstu srsti způsobené pravděpodobně kožními nemocemi. Neměla vhodné ustájení, napájení ani potravu, případně potrava a ustájení nebyly odpovídající druhu zvířete."

Podle Aliciných blízkých byla žena v dětství cílem drsné šikany. „Prakticky všechny poznámky, které kluci měli v žákovských, byly za šikanu Alice V.,“ říká její spolužák, který s ní chodil na základní škole přímo do třídy.

„Bohužel si pro mě přijela paní Alice V. z Prahy. Přivedla si mě do bytu 2 plus 1, kde byla už fenka Chespeaka, pes bulík a agresivní pes NO. Navíc další zvířátka jako želvy, činčila, chameleon," psali na debatním fóru o československém vlčákovi chovatelé štěněte, které se bohužel k Alici V. dostalo.

Alice ale neváhala a po odebrání psa si pořídila dalšího. Toho zavírá v autě a pouští ho ven pouze, když se dostane z Bohnic na vycházku...

lobotom ( 24. dubna 2016 23:19 )

 V Česku mají kontrolní orgány téměř nulové pravomoci. Ve vyspělejších zemích by ji okamžitě vrazili do bytu a zvířata zabavili a auto rovněž tak. Ale u nás se může všem jen vysmívat, jak na ni dělaj tytyty a nic jiného nemůžou. Snad jen kdyby vyslovila nebo napsala určitou nesmyslnou posloupnost jistých slov nebo namalovala jeden určitý obrázek, to by byla jediná záruka okamžitého zatčení.

y1xcvbnm ( 9. února 2016 20:05 )

je to strašné když si magor pořídí psa. kde bere peníze na ta auta ????

naidka ( 9. února 2016 19:38 )

Co na to říká příslušná organizace, která jí zákaz chovu zvířat uložila?

verka1 ( 9. února 2016 19:08 )

v ústavě jí nechtěli?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání