Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Auto skončilo v královéhradecké nádrži: Byla v něm žena a dítě!

Autor: ljš - 
11. ledna 2016
17:18

Podruhé se narodily! Matku s dítětem, jejichž auto skončilo v Hradci Králové ve vodní nádrži, zachránil kolemjedoucí řidič, který je také odvezl do nemocnice. Tím si ale nemohli být přivolaní hasiči jistí, a tak s vyproštěním auta spěchali, jako by šlo o život.

K nehodě došlo v pondělí v osm hodin ráno v ulici Petra Jilemnického v Hradci Králové. Osobní auto zde vylétlo ze silnice a skončilo uprostřed vodní nádrže.

"Po příjezdu první jednotky na místo určení bylo zjištěno, že z vody je vidět pouze zadní náprava s koly. Podle prvotních informací měla být dvoučlenná posádka, žena a dítě, převezena kolemjedoucím řidičem do nemocnice. Tuto informaci však hasiči neměli potvrzenou, a proto ihned začali s vyproštěním vozidla," uvedla mluvčí hasičů Martina Žahourková.

Do vody se vydal hasič ve speciálním obleku, upevnil auto a za pomoci navijáků od cisteren ho další hasiči otočili a následně vytáhli ven z vody. Naštěstí se ukázalo, že se uvnitř vozidla opravdu nikdo nenachází. Hasiči tak pouze neutralizovali uniklé provozní kapaliny. Příčiny nehody nyní vyšetřují policisté.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání