Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadné umrtí v Prostějově: Mladého muže v pyžamu těsně před smrtí našla kolemjdoucí na chodníku, zřejmě skočil z okna

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: bop - 
20. prosince 2015
12:23

Těžce zraněného mladého muže mezi 25 a 30 lety našla v neděli ráno v Prostějově kolemjdoucí žena, jak leží v pyžamu uprostřed ulice. Na místo přivolala záchranáře, podle kterých muž vzhledem ke svým zraněním nejspíš spadl z výšky. Během převozu do nemocnice zemřel.

Teprve v sedm hodin ráno našla v neděli v Prostějově na Olomoucku kolemjdoucí žena jen tak na ulici vážně zraněného mladého muže v pyžamu. Byl v bezvědomí, ale stále dýchal. Zavolala proto záchranáře, kteří zjistili, že má zlomenou ruku, vážné zranění hlavy a získali podezření i na zranění hrudníku.

„Tato zranění mohla být podle nich způsobena pádem z výšky, ale jde zatím o nepotvrzenou skutečnost. Záchranáři muže na místě ošetřili, zajistili umělou plicní ventilaci a okamžitě ho transportovali na oddělení urgentního příjmu olomoucké fakultní nemocnice. Už během převozu ale u muže došlo k srdeční zástavě, a ačkoli ho lékaři resuscitovali, muž svým zraněním následně v nemocnici podlehl,” uvedl pro server Novinky.cz mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje Pavel Vysloužil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání