Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tragická nehoda na Prostějovsku: Zrůdy okradly mého mrtvého otce

Autor: max - 
26. září 2015
18:03

Lidský hyenismus dosáhl dalšího nechutného vrcholu. Při nehodě u Olšan na Prostějovsku minulý týden zemřel řidič (†70) hyundaie, který vyjel z vozovky. U nehody nebyl sám. Přihlížela jí lidská zrůda, která místo pomoci umírajícího seniora okradla.

Na Facebooku se včera objevila výzva nešťastné dcery, která nechce nechat pachatele uniknout. "Najde se někdo, kdo by si všiml jakékoliv maličkosti, drobnosti, která by mohla přivést policii na stopu po lidské zrůdě, která místo toho, aby zavolala mému tátovi po nehodě RZS, tak ho pouze okradla?" uvedla na sociální síti. Podle jejích slov se ztratila hnědo-černá kožená peněženka i se všemi doklady.

K nehodě došlo 18. září kolem tři čtvrtě na pět ráno na příjezdu do obce Olšany u Prostějova ve směru od obce Lutín. Sedmdesátiletý řidič v pravotočivé zatáčce vyjel z dosud nezjištěných příčin vlevo mimo komunikaci. "Havarované vozidlo s řidičem bylo nalezeno v 6:30 hodin. Přivolaným zdravotníkům rychlé záchranné služby se po příjezdu na místo muže již nepodařilo oživit," popsal policejní mluvčí František Kořínek.

"Dejte nám nebo policii vědět. Za tátu Vám všem upřímně děkuju. Byl to báječnej chlap a skvělej táta!!! TATÍNKU, CHYBÍŠ NÁM!!!" dodala truchlící dcera.

venxa ( 28. září 2015 16:26 )

Sorry pal, vypadla mi tam nula. Je to 10m Winnebago class C na Ford E450 Super Duty chassis s 6,8 l 10 cyl. engine.

oremba ( 27. září 2015 20:31 )

 Dost nazoru co tu pisou tak si tak mysil ze ubec nevedi o cem tak pisou.Pisou akorad hovadiny a to je smutne

oremba ( 27. září 2015 20:22 )

 hodny pan ktery si takovou vec nezaskouzil a aby ho jeste nekdo okradl tak na to muzu rict ze to jsou jen hieny kterem bych pral to same.Mimochodem ten pan byl DEDA od me manzelky tak bych rad troska uprimnosti a vase zbytecne nazory si prosim usetrete.Dekujeme Rodina

oremba ( 27. září 2015 20:14 )

 Nikdo z vas nevite co se stalo a tak tak nekomentujte uplne hovadiny jste akorad chytri nikomu z vas se takova situace nestalala tak ubec nevite co se stalo ten pan byl

zdrclamrdka ( 27. září 2015 12:31 )

šprcgumy, viágru a placatku rumu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání