Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rumun v Praze znásilnil ženu: Odehnali ho dva kolemjdoucí

Rumun v Praze znásilnil ženu: Odehnali ho dva kolemjdoucí. (ilustrační foto)
Rumun v Praze znásilnil ženu: Odehnali ho dva kolemjdoucí. (ilustrační foto)  (Autor: Městská policie Most)
Autor: dce - 
18. listopadu 2015
17:51

Osmadvacetiletý Rumun v noci v úterý brutálně znásilnil ženu na Praze 5. Lekl se až dvou kolemjdoucích mužů, ženě ale stihl ukrást ještě kabelku. Policisté ho ovšem už vypátrali a obvinili.

Volání o pomoc nahlásil neznámý volající na policii krátce před půlnocí. V ulici Kociánova policisté našli plačící ženu a dva mladíky, kteří se o ni starali. Ženu měl během cesty domů přepadnout neznámý muž. "Zatáhl ji do křoví a tam ji znásilnil. Po vykonání soulože proti její vůli jí pak ještě ukradl šperky a kabelku," uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková.

V tu chvíli ho už vyrušili dva kolemjdoucí, kteří se na muže vrhli a odstrčili ho. Muž se dal na útěk, a i když se ho jeden z chlapců pokusil chytit, nepovedlo se. Policisté na místě získali popis útočníka a začali po něm ihned pátrat. "Zhruba po 10 minutách si jedna z hlídek pohotovostní motorizované jednotky na křižovatce ulic Jeremiášova a Bavorská všimla muže, který odpovídal popisu hledaného. Při bližším kontaktu si navíc všimli, že je tento muž znečištěný od trávy a listí," informovala mluvčí.

Muže zadrželi a prohledali ho, zda u sebe nemá zbraň. Muž ale začal být agresivní a snažil se policisty napadnout. Policisté ho "umravnili" pomocí donucovacích prostředků. Na služebně, kam ho převezli, mu dali ještě dýchnout a zjistili mu jedno promile alkoholu.

"Celý případ si následně převzali kriminalisté, kteří osmadvacetiletého muže z Rumunska obvinili ze spáchání trestných činů znásilnění a loupež. V případě pravomocného odsouzení by mu za tyto delikty hrozil až desetiletý pobyt za mřížemi," doplnila mluvčí.

salto ( 19. listopadu 2015 07:12 )

A nejenom v Africe

ruudazvostravy ( 18. listopadu 2015 21:15 )

Nojo,týdle Rumůni maj strašně velkí čů*ráki a pr*dcaj jak žlutý psy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání